Vedete din Romania

#tvr #erotic #dans #cosmina pasarin

Cosmina Pasarin: "Locul meu e in televiziune! Nu ma las, nu ma reprofilez"

Conducerea televiziunii nationale a decis sa o concedieze pe Cosmina Pasarin dupa ce aceasta a fost surprinsa executand un . Vedeta TV se simte total neindreptatita si sub nicio forma nu se gandeste la o revenire in caz ca TVR-ul se razgandeste.

Cosmina Pasarin este dezamagita de faptul ca cei de la TVR nici macar nu s-au sinchisit sa o anunte si pe ea de decizia pe care au luat-o si i se pare total exagerata aceasta situatie.

"Ma mir ca nu m-au ars pe rug", a declarat aceasta pentru ring. "Joi am filmat emisiunea, dar dupa ce am terminat, nu mi-a spus nimeni nimic. Seara am fost sunata de presa si atunci am aflat. Mi-am sunat producatorii, dar ei nu stiau nimic. Echipa nu are nicio vina", a mai precizat vedeta TV pentru aceeasi publicatie.

Cosmina Pasarin a fost moderatoarea emisiunii "Intalnire DP2" timp de 6 luni. Artista nu-si explica atitudinea radicala a conducerii, atata vreme cat se stia ca ea lucreaza si ca MC.

"Eram doar un biet colaborator. Eu semnam contractele cu ei pe saptamana, cand au aparut pozele din club nici macar nu apucasem sa semnez contractul cu ei. Lucrez de patru ani ca MC, ei stiau asta inainte de a ma angaja, nu mi-au pus nici o conditie. Ca sa ai pretentii trebuie sa vii cu niste lucruri, sa motivezi omul", a explicat Cosmina Pasarin pentru ring.

De altfel, artista este convinsa ca TVR-ul a premediat acest lucru. Vroiau sa scape de ea dar nu aveau niciun motiv ca sa o faca, asa ca au gasit acele fotografii.

"Nu aveau motive sa ma dea afara si le-au cautat. Nu am intarziat niciodata. Cred ca le pare rau acum de ce-au facut. Chiar daca se razgandesc, cine crezi ca mai lucreaza cu ei? Puteau sa ma cheme la o discutie si intelegeam, nu sunt absurda, dar nu sa procedeze asa", a povestit ea pentru aceeasi publicatie.

In urma acestei intamplari, Cosmina Pasarin a ajuns sa regrete faptul ca traieste in Romania, insa tot nu vrea sa renunte la televiziune.

"Traim intr-o tara de oameni salbatici. Regret ca nu mai am 20 de ani sa plec din tara. Inainte nu gandeam asa, dar acum, sincer, imi pare rau ca m-am nascut in Romania [...] Locul meu e in televiziune! Nu ma las, nu ma reprofilez",  a declarat Cosmina Pasarin pentru ziarul ring.

Citeste si:

Cosmina Pasarin nu mai lucreaza la TVR pentru ca...a dansat in club

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului