Vedete din Romania

#cosmin cernat #monica iagar #divort

Cosmin Cernat: "Monica e predispusa la spalarea rufelor in public"

Cosmin Cernat spera sa nu mai fie implicat in scandaluri de presa dupa despartirea Monica Iagar . Vedeta Kanal D o acuza pe fosta sotie ca nu se gandeste la binele fetelor atunci cand vorbeste cu presa.

"Nu eu mi-am pus viata pe prima pagina si nici fetitele, iar cine a facut asta va trebui sa le explice Ayanei si Mayei de ce, dar si sa isi asume responsabilitatea pentru fiecare gest public", a declarat Cosmin pentru Libertatea.

Cernat sustine ca este in continuare un tata bun pentru fetitele sale, Maya (7 ani) si Ayana (11 luni). "Relatia mea cu copiii este neschimbata! Ii vad zilnic, ei au nevoie de mine, iar eu imi doresc sa ma ocup ca si pana acum de educatia lor. Voi apela la consiliere psihologica , chiar si psihiatrica, pentru ca fetele mele sa se simta cat mai bine, iar evenimentele din aceasta perioada sa nu le marcheze dezvoltarea la nivel psihologic in adolescenta si in formarea familiilor", a mai spus Cosmin.

"Daca e ceva dureros, atunci cu siguranta e sa citesti in presa ceea ce partenerul de viata nu are curajul sau puterea sa iti spuna in fata, iar pentru asta alege sa se foloseasca de asa-zisele interese ale fetitelor, ca si cum asta reprezinta pentru el o moneda de schimb . In realitate, drama e data de situatia cand o parte nu e deschisa la dialog si e predispusa la spalarea rufelor in public, implicand automat si copiii carora acest lucru le dauneaza grav si ii traumatizeaza", a mai declarat vedeta Kanal D.

 

Citeste si

Cosmin Cernat continua relatia cu amanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului