Vedete din Romania

#Revelion Cornel Patrichi #vedete intern #Cornel Patrichi #showbiz #andrei gheorghe

Cornel Patrichi, cuvinte grele la adresa lui Andrei Gheorghe!

Parerea lui Andrei Gheorghe, exprimata public, conform careia revelioanele prezentate de TVR inainte de Revolutie nu erau pe gustul sau l-ai infuriat pe Cornel Patrichi!

 

“Era un rahat, o voma! Niciodata nu am putut sa rad de glumele de Revelion facute de artisti care astazi sunt in legenda. Toma Caragiu ma plictisea de Revelion de muream. Toti erau oribili, alb-negru, plicticosi…”, a spus Andrei Gheorghe saptamana trecuta.

 

Conel Patrichi a simtit nevoia sa-l puna la punct.“Eu cred ca eram vioara intai la acele Revelioane, primul era regizorul si apoi coregraful, in concluzie cam stiu despre ce spun acum. Ce a zis Andrei Gheorghe este o mizerie! Este greu sa vorbesc despre o “voma”, dar, in acelasi timp, mi s-ar parea nedrept sa nu imi exprim parerea despre niste oameni atacati pe nedrept de un tip care habar nu are televiziune. Acest Andrei Gheorghe nu a fost in 1963 langa mine si Lazarov, atunci cand s-a deschis TVR! El a fost la Pro TV, unde programele de acum nu sunt gandite de cei din post, ci preluate din strainate si incercate daca au succes sau nu. Acum este simplu, insa inainte nu era asa. Tot ce era pe micul ecran trebuia facut de noi, sa inventam, nu era voie altfel. Pe atunci, noi, prin Lazarov si Bocanet, participam la Montreux, la cel mai important festival de televiziune din intreaga lume, cu scenarii, si incercam sa facem cinste tarii. Stie acest individ ca filmul lui Bocanet, “Mens sana in corpore sano”, a luat premiul pentru cea mai buna productie? Va spun eu, habar nu are, dar vorbeste despre niste persoane care au facut lucruri incredibile pentru media mioritica”, a declarat Patrichi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

“A facut ceva vreodata, vreo emisiune care sa poarte numele lui? Nu imi aduc aminte! In concluzie, situatia sta cam asa. Despre limbajul de carutas stirb al acestui om care vorbeste de “voma”: probabil dansu’, fiind un nimeni, a absolvit scoala de evaluare a vomei, iar acum este primul evaluator de voma din Romania. Atat, in rest, sa respecte trecutul, caci fara el prezentul ar fi fost inexistent”, a conchis Cornel Patrichi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului