Vedete din Romania

Corina Danila isi enerveaza invitatele

Prezentatoarea emisiunii "Femeia conduce" de la Euforia TV , risca sa nu mai aiba cu cine sa-si faca emisiunea, cat de curand. Cursul discutiilor din cadrul formatului pe care are datoria sa-l modereze, deviaza atat de mult, incat devine iritant pentru invitatii ei. Mai mult, de dragul publicitatii, prezentatoarea pune paie pe foc in loc sa linisteasca spiritele, apreciaza Cancan. Roxana Ionescu recunostea, nu de mult, ca imaginea sa de femeie sexy a ajutat-o in cariera. Tot ea era cea care adauga insa ca a trecut de acest “statut” si ca a obtinut datorita muncii sale un loc de prezentatoare la Antena 1.

Isi schima imaginea

Aflata intr-o schimbare de imagine, ea renuntand pana si la decolteul care a consacrat-o, “ Mama Natura ” pare insa sa-si „renege trecutul”. In editia de miercuri a emisiunii „Femeia conduce”, a carei tematica a fost: „Ei intreaba, ele raspund”, s-a iscat o discutie aprinsa despre femeile care apar dezbracate la televizor.

Discutie despre femei

Pe ideea ca nu numai femeile se dezbraca in public, a fost realizat un material cu dansatorul de culoare Hamude, dezbracandu-se intr-o cada cu spuma. Acesta raspundea chiar si la cateva intrebari in timpul materialului, intrebari cu tenta sexuala, si vorbea deschis despre criterile sale de selectare a unei femei si ce fel de sex prefera. Invitate in platou, Roxana Ionescu si Daniela Gyorfi au fost rugate de Corina Danila sa-si spuna parerea despre acest material. “Nu e normal, cum poate sa faca asta si sa-l vada si o tara intreaga?” au declarat acestea, vizibil iritate de aparitia unui barbat in ipostaze sexy. Dansatorul a intervenit insa telefonic in emisiune, declarand fara rezerve ca nu se astepta sa fie criticat tocmai de cele doua invitate. Enervata pana la lacrimi de aluziile modelului, Roxana a preferat sa nu mai raspunda intrebarilor Corinei, care arunca gaz pe foc, si, profitand de pauza publicitara, a parasit studioul.

Nu este primul incident

Incidentul vine la nici o saptamana dupa ce Simona Sensual s-a ridicat si a plecat in timpul emisiei. Atunci, blonda a declarat ca a fost victima unui siretlic. Simona s-a vazut nevoita sa dezbata o tema pe care o refuzase inainte sa accepte invitatia Corinei. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului