Vedete din Romania

Corina Caragea, domnisoara de onoare

Corina Caragea a acceptat propunerea Amaliei, cea care se ocupa de podoaba sa capilara inca de la inceputurile ei in televiziune, sa-i fie alaturi in ziua nuntii, povesteste Cancan. Pentru ca nu a mai experimentat niciodata postura de domnisoara de onoare , prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV a inceput deja sa se intereseze in jurul sau de responsabilitatile care-i revin. Mai mult decat atat, bruneta s-a hotarat sa o ajute pe viitoarea mireasa si cu tocmitul "lautarilor".

Cauta Muzician

Deoarece stilista sa a schimbat data initiala a nuntii, iar Aurel Tamas, cel cu care aranjase sa cante la eveniment, nu va mai putea veni, Corina se agita acum sa gaseasca un muzician pentru data de 26 iulie, au povestit surse din apropierea vedetei Pro. Si pentru ca bruneta este familiara cu mediul sportiv ale carui informatii zilnice le prezinta, ea se va invarti la nunta printre oameni din lumea fotbalului. Asta pentru ca nasul Amaliei va fi chiar directorul sportiv ar Federatiei Romane de Fotbal, , de al carui par se ocupa de aproape opt ani. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului