Vedete din Romania

#accident rutier #corina #corina bud

Corina Bud, implicata intr-un accident rutier

Corina Bud a fost implicata miercuri seara intr-un accident minor de circulatie. Masina artistei a fost lovita de o soferita neatenta, care nu a apreciat distanta in trafic.

Interpreta hitului 'No Sleepin' pare urmarita de ghinioane cand vine vorba despre masini. Acum cateva luni, SUV-ul Corinei Bud a ars in intregime in parcarea blocului, chiar in apropiere de Ambasada Statelor Unite ale Americii.

In lipsa unei masini cu care sa se deplaseze, cantareata a fost nevoita sa se descurce o vreme cu alte mijloace de 'transport', cum ar fi bicicleta. Nici cu aceasta nu a avut prea mult noroc, pentru ca bucurestenii o claxonau in trafic si ii spuneau tot felul de vorbe obscene.

Acum, cand credea ca se poate bucura in tihna de noua sa masina, Corina Bud s-a trezit cu alt necaz. Femeia care a acorsat-o a declarat ca tocmai s-a intors de la un control oftalmologic . Din fericire, daunele au fost minore si nu a fost nevoie de interventia Politiei.

Sursa foto: Libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare