Vedete din Romania

#showbiz #catalin crisan # datorii catalin crisan # copii catalin crisan #vedete intern

Copiii lui Catalin Crisan vor sa dea lovitura. Au intrat in cursa show-urilor de talente pentru a se imbogati cu 40.000 de euro!

Cantaretul Catalin Crisan nu si-a incurajat niciodata cei doi copii din prima casnicie sa-i calce pe urme insa iata ca Lucia Bubulac, mama Dariei si a lui Raris, face naveta intre sediile Antena 1 si Kanal D pentru a-i sustine la concursurile de talente. 

Raris si Daria sunt foarte talentati dovada ca au castigat, la o zi distanta, biletul spre marea finala care le poate aduce cate 20.000 de euro. 

Daria Crisan (14 ani) a impresionat juriul de la "KidSing" (Kanal D) cu interpretarea ei de exceptie a piesei "Give Your Heart a Break": "Se vede ca iubesti ceea ce faci, ca iti doresti sa fii cantareata. Esti frumoasa, esti talentata, le ai pe toate", a laudat-o Antonia.

La o zi distanta, Raris (10 ani) a fost admis in marea finala a concursului "Next Star", de la Antena 1, cu piesa "Everything that kills me makes me feel alive".

In timp ce copii sai se zbat sa castige mii de euro, Catalin Crisan incearca si el sa revina in showbiz. Potrivit apropiatilor, artistul are mari probleme cu banii. Fosta sotie a artistului, Alina Cupsa, a marturisit dupa divort ca acesta este un impatimit al jocurilor de noroc. 

CITESTE SI: Lora, in pragul disperarii! Ce s-a mai intamplat

Stefan STan, distrus. Iubita lui a pierdut sarcina

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului