Vedete din Romania

#connect-r #tata #fetita

Connect-R va fi tatic de fetita!

Connect-R a dezvaluit recent, in cadrul unui interviu televizat, ca va fi tatic de fetita. Sotia sa, Misha (Mihaela), urmeaza sa nasca la inceputul anului viitor.

La inceputul lunii iulie au aparut primele zvonuri conform carora Connect-R va deveni tata. Acestea s-au confirmat ulterior, iar recent cantaretul, care s-a casatorit in data de 24 iulie cu iubita sa, a dezvaluit si sexul viitorului copil.

"70% se spune ca este fetita, din ce ne-a spus domnul doctor. (...) Ne-am atasat cumva de ideea asta si eu, si Mihaela. Nici ea nu s-a asteptat sa ramana insarcinata", a precizat cantaretul.

Connect-R a dezvaluit si cum a cunoscut-o pe tanara lui sotie. "Un alt detaliu pe care nimeni nu il stie este ca piesa asta ("Tenerife" - DJ Sava feat. Misha n.r.) e compusa de mine, versuri si linie melodica. Asa ne-am si cunoscut, cand am venit in studio sa facem piesa", a declarat artistul.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Connect-R a spus ca nu-si doreste decat sa isi construiasca o casa unde sa locuiasca alaturi de familia sa.

"Visul meu cel mai mare e sa am o casa pe pamant. Nu ma vad decat stand in curte, citind o carte sau scriind niste versuri si sa ma uit la fiica mea si la fiul meu si la sotia mea cum stau si se joaca prin iarba", a mai adaugat Connect-R.

Sursa foto: radioinfinit.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare