Vedete din Romania

# connect-r probleme sanatate #connect-r

Connect-R, probleme grave de sanatate!

Connect-R a renuntat la concerte in aceasta saptamana din cauza unor probleme de sanatate destul de grave. Medicii i-au recomandat pauze vocale si evitarea stresului, pe cat posibil, mai ales ca afectiunile sale par a avea radacini vechi!

Surse din preajma lui Connect-R sustin ca acesta sufera de o boala de sange, iar in ultima vreme a ajuns la spital din pricina anemiilor si a caderilor de calciu. Speriat, cantaretul si-a amanat spectacolele din acest weekend si incearca sa se repuna pe picioare.

Totusi, specialisti in domeniul medical merg pe ideea ca afectiunile artistului nu pot fi tratate imediat, ci este un proces mai indelungat pana la recuperarea totala.

"Un om tanar care sufera de anemie are o problema grava, ea trebuie investigata amanuntit la hematologie ca sa se vada care este cauza, cel mai probabil, poate sa o aiba chiar din nastere si, in acest caz, nu este de glumit! Anemia da stari de rau, de sfarsire, mai ales in perioada aceasta de canicula, iar asociata in cazul lui Connect-R cu caderile de calciu, este un dezastru. Cu siguranta, el are lipsa de calciu in organism pentru ca nu se hidrateaza corect, depune efort fizic, prin dans si cantat pe scena sau in sala de repetitii si transpira mult eliminand astfel sarurile, ca sa nu mai vorbim de programul neregulat si orele de somn foarte putine. Toti acesti factori au actionat asupra organismului artistului si, de aici, starea precara pe care o are", au declarat pentru WOWbiz.ro doctori specialisti de la Spitalul Fundeni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului