Vedete din Romania

#vedete #confesiuni vedete #showbiz #vedete intern #iubire #nicoleta luciu #adela popescu #alex velea #connect-r #gina pistol

Confesiuni intime. Vedetele, despre prima iubire

Prima iubire nu se uita niciodata. Asta spune o vorba din batrani si se pare ca asa este. Vedetele o domonstreaza. Iata cateva confesiuni inedite facute de celebritatile din showbizul romanesc:

 

Alex Velea s-a indragostit la gradinita

Sursafoto:urban.ro

Alex Velea si-a lansat zilele trecute videoclipul melodiei "Am ramas cu gandul la tine", prilej pentru artist sa isi aminteasca de prima iubire. "Prima data m-am indragostit de o fata de la gradinita. Vroiam sa dorm langa ea in pat. Vroiam sa ii intru in gratii, sa se joace cu mine. Nu mai stiu cum arata, dar i-am tinut minte numele. Milos Carina", a povestit Velea pentru cancan.ro.

Insa cu adevarat fiorul dragostei l-a simtit in adolescenta. "Aveam 16 ani, eram copii amandoi si nu aveam disponibilitatea financiara pe care o am acum. Ne loveam de multe lipsuri, nu aveam bani de aia, nu ne ajunge pentru aia si... aşa am ajuns la despartire. Stii cum e, eram mici, necopti, asa a fost sa fie", a declarat Alex Velea.

Citeste si:

Andreea Marin dezvaluie secretul casniciei. Cum il face fericit noaptea pe Tuncay

Abia a facut 18 ani si se marita! Iata modul romantic in care a fost ceruta de sotie o vedeta de la noi

O alta vedeta ProTv, din octombrie la Antena 1. Cine "Danseaza printre stele"

 

Gina Pistol, indragostita la 5 ani

Sursa foto: fanatik.ro

Si tot la gradinita s-a indragostit prima data si Gina Pistol. "Imi placea un coleg, eram indragostita de el, ii aduceam sandvisuri, ii mai dadeam si cate una cand nu era cuminte. Ca-n iubire. Iar primul sarut a fost stangaci, oricum, noi am trait in perioada aceea altfel aceste lucruri, nu aveam atata informatie la dispozitie, eram mai inocenti, mai retinuți, discutam despre iubire numai cu cele mai bune prietene", a povestit Gina Pistol pentru click.ro.

Connect-R a iubit-o pe Anca Turcasiu

Sursa foto: libertatea.ro

Connect-R a marturisit ca in copilarie a fost indragostit lulea de Anca Turcasiu. El a facut aceasta confesiune dupa ce, la emisiunea "Next Star" in al carui juriu este, un baietel a realizat o parodie impreuna cu Anca Turcasiu care l-a avut ca subiect exact pe artist.

"Nu stiu cum sa ma bucur mai mult. Eu am fost indragostit de Anca Turcasiu atunci cand eram mic si ma bucur enorm sa o aud cantandu-mi melodia", a spus Connect-R.

Nicoleta Luciu a dat bir cu fugitii la primul sarut

Sursa foto: moldiva.md

Dezinvolta Nicoleta Luciu era, de fapt, o fire emotiva in adolescenta. Vedeta a povestit ca s-a speriat rau la primul sarut. "Pe vremea noastra se purta foarte mult plimbatul prin parc si mersul la cofetarie. Asadar, am mancat o prajitura, am baut un suc si, in momentul in care s-a inserat afara si m-a dus acasa, s-a apropiat de mine sa ma pupe. Cand am vazut ca merge un pic mai departe, ca ma trezesc cu ceva cald pe buze, i-am zis ca am treaba si de atunci nu l-am mai vazut. Am zis ca nu e de mine", a povestit Nicoleta.

Adela Popescu, indragostita de un DJ

Sursa foto: tvmania.ro

Multa vreme s-a crezut ca Dan Bordeianu este prima dragoste a Adelei Popescu. Roscata, insa, a marturisit ca s-a indragostit in liceu de un DJ de la discoteca din Susani, localitatea unde vedeta a copilarit.

"Eram in liceu si scriam in oracol despre baiatul de care eram indragostita. Ii faceam poezii! Il chema Sony. Numai pentru el mergeam seara in discoteca. Aveam sentimentul ca toate melodiile sunt pentru mine si el de fapt nici macar nu ma cunostea. Habar n-avea cine sunt. Ma imbracam frumos, ma aranjam...", a marturisit Adela Popescu reporterilor cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare