Vedete din Romania

#by monica columbeanu #irinel columbeanu #monica gabor #monica columbeanu

Columbeanu a spus tot! Cati bani au incasat din reality show-ul cu Monica Gabor si la cine au mers banii

Reality show-ul "By Monica Columbeanu" a fost primul de acest gen din Romania. Pentru primul sezon, timp de 15 saptamani, cei dou au fost urmariti neintrerupt de o echipa de filmare, atat in tara cat si in strainatate.

 

In cel de-al doilea volum al cartii sale, Columbeanu dezvaluie cum a inceput totul, cati bani au castigat, dar si la cine au mers banii castigati de pe urma show-ului.

Show-ul a fost urmarit de mii de telespectatori cu sufletul la gura si s-a bucurat de un real succes. Cand au inceput filmarile, Monica avea doar 18 ani. Desi lumea s-ar astepta ca banii sa mearga la amandoi, iar Irinel Columbeanu este cel care a purtat negocierile, banii au intrat coar in contul Monicai, dupa cum dezvaluie chiar Columbeanu, in “Apofenia”, cel de-al doilea volum al cartii sale, “Istoriile unui vehement”, lansat saptamana trecuta.

Irinel Columbeanu a dezvaluit ca pentru fiecare saptamana de filmare primeau 5.000 de euro. Avand in vedere ca filmarile au durat 15 saptamani, in total a fost vorba de o suma de 75.000 de euro. Banii erau insa incasati doar de Monica.

Deoarece ideea era sa o faca pe Monica constienta de faptul ca are o sursa de venit prin munca, mai intai ii facu o firma cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual dupa cununie), si acea firma fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe saptamana.

Emisiunea urma sa se numeasca 'Fara comentarii', si o indica pe Monica pe numele ei de fata ca realizator. Fiecare episod tinea o ora, se difuza marti seara de la ora 20:00, si reluarile in celelalte zile de la 17:00, totul urmand sa inceapa in ultima saptamana a lunii aprilie. Nu exista niciun scenariu facut anterior filmarilor, pe care ei sa fie nevoiti sa il respecte, si niciun program fix al filmarilor. Libertatea era deplina”, a scris Irinel Columbeanu in cel de-l doilea volum al sau, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare