Vedete din Romania

#tv #scandal #oana zavoranu #monica columbeanu #irinel columbeanu

CNA a amendat conflictul Zavoranu-Columbeanu cu 10.000 de lei

Postul de televiziune Kanal D a fost amendat cu 10.000 de lei de catre Consiliul National al Audiovizualului pentru emisiunea " Pact cu diavolita " din 6 iunie, in care Oana Zavoranu a avut un conflict cu invitata ei, Monica Columbeanu.

Dupa ce Monica a cerut ca anumite scene sa nu fie difuzate, deoarece ea nu a acceptat sa fie luata in brate de un barbat aproape dezbracat , Oana Zavoranu a dat-o afara din platou si a tinut un monolog in care a atacat-o pe sotia milionarului din Izvorani.

Mihai Malaimare , membru CNA, a cerut ca postul TV sa fie amendat cu 20.000 de lei, dar propunerea lui a fost respinsa, suma redusa fiind apoi acceptata de toti membrii consiliului, informeaza Gardianul.

Kanal D a fost amendat de CNA pe baza articolului 42, aliniatul 4, din Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006 privind Codul de reglementare a continutului audiovizual , conform caruia "Realizatorii emisiunilor au obligatia sa nu permita invitatilor sa foloseasca un limbaj injurios sau sa instige la violenta impotriva altor persoane".

Irinel accepta trecutul Monicai

Sotul Monicai Columbeanu a explicat in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1 ca Monica a avut anumite probleme la Bacau, ea fiind victima unor "nenorociti".

"Este adevarat ca Monica a trecut printr-un episod foarte urat, de care prefer sa nu-mi amintesc, insa a reusit sa scape de nenorocitii din Bacau prin fuga, nu datorita mie. A fost nevoita sa paraseasca orasul si scapase de ei inainte sa ma cunoasca pe mine. Din pacate, nu toate fetele care trec prin asa ceva au acelasi noroc", a declarat Irinel.

 

Citeste si 

Oana Zavoranu, porno banane si audienta

Monica Columbeanu, "mintita si tradata" de Zavoranu

Oana Zavoranu continua atacurile la adresa Monicai

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare