Vedete din Romania

#sotie adrian minune # clipe grele #adrian minune #operatie #urgenta

Clipe grele pentru Adrian Minune! Sotia artistului a fost operata de urgenta

Cantaretul Adrian Minune a trecut prin momente grele! Sotia artistului, Cati Simionescu, a fost operata de urgenta la o clinica din Turcia. Potrivit primelor informatii, acum partenera de viata a lui Adrian Minune se simte bine.

 

Cati Simionescu a preferat sa se opereze in Turcia, deoarece are mare incredere in medicii de la clinica la care a fost internata. Potrivit unor surse, Cati Simionescu a fost operata in Turcia, dupa ce ar fi fost gasita lesinata in casa. Acest episod a semanat panica in intreaga familie, astfel ca Adrian Minune si sotia lui au mers de urgenta la spital pentru a afla ce se intampla.

Cantaretul Adi Minune a intrat LIVE pe retelele de socializare, unde le-a transmis tuturor fanilor cum se simte Cati dupa interventia chirurgicala suferita in Turcia. Cantaretul de manele a precizat ca este foarte fericit ca sotia sa este in afara oricarui pericol dupa operatie.

In cadrul aceluiasi LIVE, Adrian Minune a marturisit ca este obosit si ca nu a mai facut un dus de doua-trei zile. Insa este fericit ca partenera lui de viata este bine acum. La finalul transmisiunii in direct, Adrian Minune i-a facut lui Cati o frumoasa declaratie de dragoste, spunandu-i ca o iubeste.

„Doamne mea este bine acum si sunt fericit. Dumnezeu mai da si dupa oamenii care sunt langa tine. Live-ul acesta ramane toata viata pentru toti cei care au fost langa mine in timpul acesta. Sunt obosit, nespalat de doua, trei zile. Sunt fericit ca este Cati a mea bine, ca nou nouta e totul ok. O iubesc”, a transmis LIVE Adi Minune pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare