Vedete din Romania

#poveste terifianta #jadore #moarte

Clipe dificile pentru Jador! Artistul, aproape de moarte de trei ori. Povestea terifianta a artistului

Jador a trecut prin clipe dramatice. Acesta a fost aproape de moarte de trei ori in aceeasi zi. Chiar artistul este cel care a marturisti acest lucru. Experienta a fost cu adevarat terifianta pentru acesta.  

 

Artistul a fost avertizat chiar de mama lui, care in noaptea de dinaintea evenimentelor nefericite, a visat ca jador va avea parte de trei cumpene.

"Are Dumnezeu un plan cu noi si inca nu e nimic, mi-a spus mama. Ea are vise, tata e pastor. Ea vede lucruri, ni le spune. Mi-a spus intr-o zi ca pot sa mor de trei ori si in acea zi era sa mor de trei ori, daca iti vine sa crezi.

Era sa ma calce masina, era sa intru intr-un TIR si a treia oara nu mai stiu ce sa patesc. Trebuia sa ma rog ca sa-mi scape Dumnezeu viata in ziua aia, pentru ca Diavolul isi face meseria. Da, exista lucrurile astea! Daca Dumnezeu o boala, o primesc cu bratele deschise, desi n-as vrea. Daca vrei sa faci ceva cu mine, nu-mi da lucruri rele, adu-ma cumva pozitiv", a declarat Jador in podcastul Roxanei Nemes, potrivit spectacola.ro. 

“As vrea sa traiesc dupa voia lui Dumnezeu”

"Eu nu traiesc cum vreau sa traiesc eu, de fapt. Ma pierd in placerile vietii si-mi place sa traiesc in placerile vietii. De exemplu, as putea sa ma abtin de la a manca prostii, ca Dumnezeu spune despre asta. Sau despre ura, mai am putina ura in suflet, bine nu ca altii, iert foarte usor. Am chestii pe care vreau sa le indrept. Nu as vrea sa mai vorbesc urat, nu as vrea sa mai fac greseli, sa mai jignesc pe cineva fara sa-mi dau seama. As vrea sa postesc cat mai mult, sa traiesc dupa voia lui Dumnezeu! Dar nu pot, am o fire omeneasca!", a mai spus Jadore. 

FOTO: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului