Vedete din Romania

Claudia isi schimba stilul in muzica

Bruneta este convinsa ca a gasit cheia succesului. Mai in joaca, mai in serios, la o petrecere privata, Claudia, solista de la Sexxy, a lasat la o parte pop-ul si R&B-ul si a interpretat doua piese vechi lautaresti, informeaza Cancan. Succesul a fost incredibil, iar petrecaretii au uitat, de fapt, de ce o chemasera si i-au cerut bis dupa bis. Acela a fost momentul in care cantareata s-a hotarat sa urmeze exemplul tatalui ei. "Tata a cantat muzica lautareasca. Am acasa casetele lui si intentionez sa preiau o mare parte din piese. Nu vreau sa fiu ipocrita, asa ca trebuie sa recunosc ca sunt indragostita de muzica de petrecere si am de gand sa ma ocup serios de acest segment de acum inainte", a marturisit Claudia. Bruneta a pus mana pe telefon si, ajutata de impresara si amicii ei din showbiz, a reusit sa-si alcatuiasca un taraf - un acordeon, un tambal , o vioara si o orga, cu care va merge la toate spectacolele si petrecerile.

Are nevoie de ajutor

In momentul de fata, cantareata are deja inregistrate doua piese pentru albumul de debut, pe care-l va dedica tatalui ei. Ar mai fi un singur lucru de rezolvat. Claudia are nevoie de o mana de ajutor pentru relansare. "Nu am luat inca legatura cu dumnealui, insa mi-ar placea tare mult sa inregistrez macar o piesa cu Nelu Ploiesteanu", sustine ea. Si cu siguranta lautarul nu ar refuza-o. "O stiu pe Claudia de la emisiunile la care am participat impreuna. Daca vrea, intr-adevar, o colaborare cu mine, cu mare dragoste accept", a declarat nelu ploiesteanu in ultima editie Cancan. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare