Vedete din Romania

#botez #artisti #traian băsescu #botez nepoata Traian Basescu

Cine va canta la botezul nepoatei lui Traian Basescu

Aflat intr-o vizita in Republica Moldova, Traian Basescu a gasit aici si un artist pe care l-a invitat deja sa cante la botezul viitoarei sale nepoate, care va veni pe lume in luna septembrie.

Artistul pe care Traian Basescu l-a invitat la botez se numeste Ricky Ardezianu, iar propunerea presedintelui Romaniei a venit dupa ce acesta s-a plans de faptul ca artistii moldoveni nu sunt apreciati si promovati in Romania.

"Va invit la botezul nepoatei mele. Discutand in alta paradigma, nu uitati ca este Anna Lesko, care este o prezenta continua la televiziunile romane, Ion si Doina Aldea Teodorovici erau de dimineata pana seara pe posturile romanesti, maestrul Botgros are contract, in fiecare weekend are emisiuni de ore intregi (...) E si ansamblul de dansuri tiganesti de la Chisinau, pe care il vad pe litoral in fiecare an", a replicat Traian Basescu artistului moldovean.

Botezul fiicei Elenei Basescu ar urma sa aiba loc in luna octombrie, dupa cum a dezvaluit chiar presedintele Traian Basescu.

Sursa foto: perfecte.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului