Vedete din Romania

#vedete #dansez pentru tine #pro tv #dans

Cine sunt vedetele din noul sezon de "Dansez pentru tine"

Sfarsitul lunii octombrie va marca inceputul unui nou sezon de “Dansez pentru tine”. In acest sezon vedetele prezente in concurs vor fi Andreea Mantea, Radu Valcan, Jean de la Craiova , Liviu Varciu, Tania Budi, Alina Chinie, Kamara si Monica Columbeanu.

O parte dintre cele opt staruri au mai fost prezente la emisiunea-vedeta de la Pro TV, fie episodic, fie ca parte a echipei. De exemplu Monica Columbeanu a fost invitat special al uneia dintre editiile din sezonul trecut, in afara concursului, atunci cand alaturi de Mihai Dima a dansat o salsa incendiara.

Un alt exemplu este cel al Alinei Chinie, alias “Veverita roscata” din trupa emisiunii “Happy Hour”, care a mai fost in platoul de la “Dansez pentru tine” in rol de componenta a trupei de acompaniament a emisiunii.

Printre noutatile acestui sezon se afla prezenta unui prezentator de televiziune din trustul MediaPro, respectiv Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa TV. Tot din trustul Pro se afla si Liviu Varciu, care a jucat in mai multe telenovele produse la Buftea. In prezent el interpreteaza rolul lui “Orlando” in serialul “State de Romania”, dupa cum noteaza Libertatea.

Printre cei care vor lua startul in noul sezon se va afla si manelistul Jean de la Craiova, care spune ca vrea sa salveze onoarea manelistilor, dupa ce Costi Ionita nu a reusit sa obtina un rezultat bun.

Potrivit producatorilor “Dansez pentru tine”, una dintre provocarile adresate concurentilor o va reprezenta proba de dans inspirata din stilul lui Michael Jackson. Astfel, pe langa imitarea miscarilor care l-au facut celebru pe regele muzicii pop, concurentii de la “Dansez” vor purta tinute care ne vor aminti de cele ale megastarului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare