Vedete din Romania

# Luiza Bogdan #Laura Teodoru #relatii prezentatoare tv #vedete intern #crina abrudan #showbiz

Cine sunt barbatii din spatele stiristelor. Toti au un lucru in comun!

Pe frumoasele tinere care prezinta stirile la TV le admira multa lume. Insa nu oricine reuseste sa le cucereasca inimile. Cert este ca la o analiza destul de sumara reiese faptul ca toate au un numitor comun: sunt cuplate cu barbati bogati. Iata-i pe cei care au reusit sa le puna capac.

Matei Stratan, iubitul Andreei Joita

Sursa foto :wowbiz.ro

Omul de afaceri Matei Stratan, care s-a iubit intr-o vreme cu Laura Cosoi, este barbatul care urmeaza sa o ia in curand in casatorie pe Andreea Joita, prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1. Cei doi locuiesc intr-un conac retrocedat aflat in buricul Capitalei, isi petrec vacantele pe un iaht in Grecia, detinut de familia Stratan, dar si in Toscana, acolo unde familia Stratan are o vila. Tatal lui Matei, medicul Dan Stratan, este considerat cel mai bogat iesean si isi imparte viata intre Londra si Bucuresti, scrie libertatea.ro.

CITESTE SI:

Au aparut patru tipuri noi de barbati! I-ai intalnit?
Secretul rusinos al Iuliei Albu. N-are bani nici de...
Revista People a desemnat cel mai sexy barbat din lume in 2014. Afla cine este acesta

 

Ciprian Marica, iubitul Laurei Teodoru

 

 

Sursa foto: fanatik.ro

O alta stirista, un alt barbat instarit. De aceasta data este vorba despre frumoasa Laura Teodoru, cea care prezinta stirile la Digi24. Aceasta este cuplata de ani buni, cu mici pauze, cu fotbalistul Ciprian Marica, cel care a iubit-o si pe Ilinca Vandici. In toamna, atunci cand Laura a aparut pe la serviciu cu un inel ce parea de logodna, colegii si apropiatii s-au grabit sa spuna ca bat clopote de nunta. Atacantul roman insa a negat ca ar avea asemenea planuri. Ciprian castiga milioane de euro anual si este unul dintre cei mai mari administratori de plaja din statiunea Mamaia. Laura, care este cu cinci ani mai in varsta decat el, are o fetita cu un om de afaceri din Arad.

Calin Costan are un copil cu Luiza Bogdan

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Si Luiza Bogdan, sotia afaceristului brasovean Calin Costan, a facut cariera tot la pupitrul stirilor. Odata ajunsa sotie de milionar, Luiza a renuntat la televiziune si s-a dedicat cresterii fetitei pe care o are impreuna cu Calin. Averea lui Calin Costan sare de 50 de milioane de euro. Afaceristul are ca domenii de activitate constructiile, instalatiile, spatiile industriale si serviciile medicale private.

Gabi Popescu, de cinci ani cu Crina Abrudan


Sursa foto: libertatea.ro

Fostul fotbalist Gabi Popescu o iubeste de ani buni pe Crina Abrudan, si ea o prezentatoare cunoscuta. Gabi Popescu a reusit sa adune in cariera sa o avere frumusica, are un Ferrari, doua limuzine Mercedes si conturi cu multe zerouri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului