Vedete din Romania

#culita sterp #femeie #cluj #accident

Cine era tanara din masina lui Culita Sterp, in noaptea accidentului din Cluj? Detalii despre blonda misterioasa

 

In urma cu doar cateva zile, chiar in miez de noapte, in jurul orei 02.00, Culita Sterp a provocat un accident in Cluj, in urma caruia un barbat a fost luat cu ambulanta si dus la spital.

 

 

Potrivit datelor oferite de oamenii legii, artistul conducea cu viteza prin Cluj, a fugit de un echipaj de politie care avea radar, a trecut pe rosu si a intrat intr-un alt autoturism. Mai mult decat atat, se pare ca manelistul era si baut atunci cand se afla la volan.

„In 17.11.2022, la ora 02.08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs intre doua autoturisme, in Cluj-Napoca, intersectia Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere si descarcerare si un echipaj de terapie intensiva mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victima, barbat, 32 ani, a fost transportata la spital, constienta si cooperanta, de ambulanta SMURD. Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto de 30 de ani nu ar fi ramas in zona respectiva, fiind ulterior identificat de politisti. Aparatul de etilotest a indicat concentratie de 0,41 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Din informatiile obtinute rezulta faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar ruland cu viteza de 96 de km/h. A fost intocmit un proces-verbal de constatare a contraventiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1.885 de lei. A fost aplicata o amenda in valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioada de 30 de zile. Politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a conducatorului auto in varsta de 30 de ani, din judetul Hunedoara, implicat in cursul noptii in accidentul rutier produs in centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetarile sunt continuate in cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie”, au afirmat oamenii legii.

In imaginile de la producerea accidentului, care au aparut pe internet, se poate vedea ca in masina, alaturi de Culita Sterp, se afla si o blonda misterioasa, despre care nu se stiu prea multe informatii.

 

@mariadragomir121 Culita Sterp accident #culitasterp #culita_sterp_official ♬ Lumea mea - Emilian & Ioana Ignat

Potrivit tabloidelor, tanara in cauza este o dansatoare care a luat parte la un resort de la Lacul Tarnita la un videoclip pe care l-a filmat Culita Sterp. Imediat dupa accident, blonda a coborat din masina, a stat de vorba cu oamenii legii si a afirmat ca nu are nevoie de ingrijiri medicale, dupa care a disparut fara urma.

„Au fost prea atenti unu la altul si nu a mai fost atent la drum”, „E dansatoare lui din urmatorul videoclip” si „Noaptea la 02.00 urma sa-i ofere un dans privat” au fost doar cateva dintre comentariile pe care le-au scris internautii pe internet, cand au vazut imaginile cu tanara si Culita Sterp.

 

@mariadragomir121 Raspunde lui @alinacoroi16 Aceasta este domnisoara care era in dreapta. #culitasterp ♬ Nu minti - Carmen de la Salciua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare