Vedete din Romania

#competitie #dansez pentru tine # castigator dansez pentru tine

Cine a castigat marea finala "Dansez pentru tine"

Vineri seara, show-ul "Dansez pentru tine" si-a desemnat castigatorul celui de-al 14-lea sezon. Echipa care a castigat marele premiu in valoare de 60.000 de euro a fost cea formata din Razvan Marton si Ilinca Vandici.

Razvan a venit la "Dansez pentru tine" pentru a le oferi o viata mai buna fratelui si bunicilor sai, care l-au crescut de la varsta de un an, dupa ce parintii sau au fost rapusi de o boala incurabila: cancer. Tanarul a fost ca un tata pentru fratele sau mai mic, pe care l-a sprijinit intotdeauna cu tot ceea ce a putut. Razvan isi doreste sa faca teatru, insa mai presus de toate vrea sa ofere siguranta familiei sale.

In momentul in care a fost anuntat ca el este marele castigator, Razvan a fost pur si simplu coplesit de emotii, deoarece credea ca are sanse minime la trofeu.

"Tremur, nu pot sa tin trofeul. Am venit cu sanse minime, dar am luptat. Am sa ma repet, am sa ma repet ca un papagal ce sunt. In capul meu e un singur lucru, daca iti doresti un singur lucru, poti. Chiar poti, totul vine din interior si exista minuni. Le multumesc celor care au fost alaturi de mine", a marturisit Razvan.

Pe locul al doilea, s-au clasat Sore si Dark, primind un premiu de 20.000 de euro, iar locul al treilea a fost ocupat de Iulia si Dima, care au obtinut un premiu de 15.000 de euro. De asemenea, visul Iuliei, de a-si ajuta profesoara de dans, care sufera de obezitate morbida, s-a implinit, ea obtinand o operatie de micsorare a stomacului.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare