Vedete din Romania

#christina aguilera # dependenta de alcool #christina aguilera alcool

Christina Aguilera, dependenta de alcool

Cantareata de muzica pop Christina Aguilera a devenit dependenta de alcool , iar acest lucru o distruge, atat profesional, cat si fizic.

Din cauza modului dezordonat de viata, a noptilor pierdute si a indiferentei privind stilul alimentar, artista s-a ingrasat aproape 30 de kilograme. Surse din anturajul starului au declarat ca aceasta nu mai are niciun fel de control asupra proprei persoane, atunci cand vine vorba despre alcool.

Christina Aguilera este o figura cunoscuta in cluburile si barurile americane, iar viciul sau a intrat si in atentia tabloidelor din S.U.A. Vedeta nu s-a mai putut concentra pentru proiectele profesionale, iar de curand, ea s-a prezentat mahmura la emisiunea "The Voice", unde face parte din juriu.

Aguilera nu vrea sa renunte la alcool si refuza internarea intr-o clinica de specialitate, chiar daca familia i-a atras atentia asupra pericolului la care este expusa. Nici cazurile recente ale lui Amy Winehouse si Whitney Houston , care au murit din cauza alcoolului nu au reusit sa-i dea cantaretei de gandit.

O alta cantareata celebra, Britney Spears a avut in trecut o serie de probleme legate de alcool, dar in clipa de fata ea si-a revenit si chiar isi face planuri de casatorie .

Sursa foto: //www.mamapop/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare