Vedete din Romania

#pedeapsa dura #lucian bode #christian ciocan #politie

Christian Ciocan, pedeapsa dura dupa ce a facut scandal intr-o sectie de politie. Lucian Bode nu l-a iertat

Christian Ciocan a fost protagonistul unui scandal urias dupa ce a fost prins de politie fara ITP, RCA si actele de la masina. Lucian Bode l-a demis din functia pe care o ocupa in MAI, dupa aceasta isprava. Astfel, inceteaza imputernicirea comisarului Ciocan ca director in Ministerul de Interne, dar el ramane in Politie.

 

„Ca urmare a raportului scris prezentat de catre directorul general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, in legatura cu situatia expusa in spatiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus incetarea imputernicirii ofiterului de politie din functia de director al Unitatii de Politici Publice a MAI.

In continuare, comisarul-sef de politie Ciocan Christian isi va desfasura activitatea in functia de executie ocupata anterior in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane”, a anuntat Biroul de presa al MAI.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a aanuntat, joi, ca a solicitat Politiei Capitalei un raport de urgenta in legatura cu evenimentele in care a fost implicat Christian Ciocan.

“Sunt cateva chestiuni care mi se neclare pentru care am solicitat Politiei Capitalei un raport de urgenta. Astazi o sa am acest raport si pe baza a ceea ce mi se va raporta, voi lua masuri. In primul rand, am vazut acele imagini din interiorul unei sectii de politie, ceea ce nu este un lucru uzual, era spatiu administrativ, intr-adevar puteau sa inregistreze, dar trebuie vazut de cand colegi politisti se ocupa cu inregistrari in sectia de politie si se transmit prin intermediul sindicatului, evident, public”, a declarat Lucian Bode.

Bode a precizat ca trebuie ce s-a intamplat in ziua respectiva „pentru ca pe de o parte inteleg ca, asa cum spuneti voi, a incalcat sapte reguli de circulatie, pe de alta parte permisul nu i-a fost retinut, amenda nu a fost platita si vreau sa vad intr-adevar procesul verbal a fost intocmit cu obligatia de a preda permisul de conducere in termenul legal sau se suspenda de drept, daca a fost sanctionat”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului