Vedete din Romania

#scandal #conflict #rihanna #chris brown #iisus hristos

Chris Brown se compara cu Iisus Hristos

Chris Brown sustine ca a inceput sa se simta precum Iisus Hristos in momentul ratignirii sale pe cruce. Marturisirile artistului au aparut in contextul in care presa este pe urmele sale din cauza scandalului din weekendul trecut, cand s-a luat la bataie cu rapperul Frank Ocean.

Iubitul Rihannei a postat pe o retea de socializare o poza cu Mantuitorul rastignit pe cruce, dedesubtul careia a scris "Cam asa ma simt eu astazi".

Duminica seara, Chris Brown si colegul sau de breasla Frank Ocean s-au intalnit in fata unui studio de inregistrari din Los Angeles, unde s-au luat la cearta din cauza locurilor de parcare. Ulterior, scandalul s-a amplificat, iar cele doua vedete s-au luat la bataie. Cu toate acestea, niciunul dintre cantareti nu a depus plangere la politie si nu a vrut sa ofere prea multe declaratii cu privire la acest subiect.

Chris Brown se afla inca in perioada in care executa pedeapsa de inchisoare cu suspendare, dupa ce in 2009 a lovit-o pe iubita sa, Rihanna.

Sursa foto: mitchellrichards.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare