Vedete din Romania

#Cheloo Parazitii #Cheloo droguri #Cheloo retinut #vedete intern #showbiz #cheloo

Cheloo de la Parazitii, 15 ani de inchisoare!

Dimineata agitata pentru Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Parazitii! Rapperul a fost ridicat de mascati, fiind acuzat de trafic de droguri.


Zece perchezitii s-au desfasurat astazi in Prahova si Bucuresti, inclusiv la domiciliul lui Cheloo, intr-un dosar de trafic de droguri de risc in care vor fi audiate alte 90 persoane.

Potrivit informatiilor obtinute de reporterii spynews.ro, anchetatorii au descoperit o jumatate de kg de canabis in vila de vacanta a acestuia de pe Valea Doftanei. 

Daca va fi gasit vinovat, Cheloo risca pana la 15 ani de inchisoare. 

Rapperul este al doilea membru al trupei Parazitii care ajunge in vizorul anchetatorilor.  Alexandru Francu , barbatul care alaturi de Cheloo a pus bazele trupei, a fost retinut in urma la finalul lunii ianurie alaturi de alti doi complici, un barbat si o femeie, intr-un dosar de trafic de influenta.

Antena 1 a luat deja primele masuri in ceea ce-l priveste pe Cheloo. Potrivit paginademedia.ro, Antena 1 a scos de pe pagina de Facebook a emisiunii de umor in care Cheloo urma sa fie jurat un promo in care solistul este surprins in timp ce ruleaza o tigara.

Filmuletul a fost postat pe reteaua de socializare acum trei zile, perioada in care a adunat in jur de 200.000 de vizualizari. Azi dimineata, Cheloo de la Parazitii a fost retinut pentru audieri intr-un dosar de trafic si consum de droguri. “Am preferat sa scoatem materialul video in care Cheloo ruleaza o tigara cu tutun pentru a nu fi folosite imagini in contexte interpretabile”, a declarat, pentru News.ro, reprezentantul postului Antena 1, citeaza paginademedia.ro.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului