Vedete din Romania

#cheeky girls #concurs #tv

Cheeky Girls fac scandal la "Britain's Got Talent"

Gabriela si Monica Irimia , surorile , ii acuza pe producatorii emisiunii " " ca le-au pus bete in roate pentru a nu ajunge in semifinala.

Scandalul a pornit dupa ce un dansator din trupa surorilor Cheeky a alunecat si a cazut in timpul dansului. Gabriela, Monica si mama lor ii acuza pe britanici ca au refuzat sa instaleze pe scena o speciala pentru dans.

"M-am certat cu producatorii cerandu-le sa intinda mocheta folosita si pentru alte numere de dans, dar ei au refuzat si au tipat la mine spunand este prea tarziu", a declarat mama celor doua gemene pentru Daily Mirror.

Reprezentantii emisiunii neaga acuzatiile aduse de mama gemenelor. Ca urmare a conflictului, aparitia Cheeky Girls ar putea fi eliminata din inregistrarea care va fi difuzata peste cateva saptamani.

"Sanatatea si siguranta interpretilor este extrem de importanta pentru noi. Cheeky Girls nu au solicitat acoperirea scenei cu o mocheta pentru dans", a declarat reprezentantul emisiunii, citat de Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare