Vedete din Romania

#cheeky girls #scandal #aniversare

Cheeky Girls, aniversare cu bataie in club

Numele Cheeky Girls este strans legat de cuvantul “ scandal ”. Cele doua gemene de origine romana care traiesc in Marea Britanie au fost din nou protagonistele unui conflict, de aceasta data intr-o discoteca din Irlanda.

In acest an aniversarea celor doua Cheeky Girls a fost una marcata de probleme. In ziua in care gemenele au implinit 27 de ani, Monica si Gabriela au fost implicate intr-un scandal, care a avut drept loc de desfasurare clubul pe care fetele il alesesera pentru a-si serba ziua.

Potrivit Libertatea, unul dintre petrecaretii din clubul "Ink", din apropierea Dublinului a sarit la bataie dupa ce prietena acestuia s-a dus sa danseze, pe ring, langa Monica si Darius, partenerul ei de la “Dansez pentru tine”.

Pentru ca imediat dupa aceea a inceput o incaierare generala, in scandal au intervenit si Gabriela si iubitul ei, Nick, dar si Sergiu, fratele celor doua gemene. Conflictul a fost stins de bodyguarzii clubului si de politistii care au venit pentru a-i lua la intrebari pe cei implicati in scandal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului