Vedete din Romania

#charlie sheen #actor charlie sheen #actor doi barbati si jumatate

Charlie Sheen vrea sa renunte la actorie

Charlie Sheen, actorul cunoscut la noi prin intermediul serialului de televiziune "Doi barbati si jumatate", a declarat ca se gandeste sa renunte la actorie, pentru a se dedica in totalitate vietii de familie.

Desi, im momentul de fata, Sheen lucreaza la un nou poiect, sitcomul "Anger Management", el isi doreste sa aiba timp pentru alte aspecte ale vietii.

"Dupa retragerea mea din aceasta afacere, am de gand sa imi petrec restul zilelor vizionarii meciurilor de fotbal, plimbarilor in parc si relatiei cu cei dragi- familia si copiii", a declarat starul, in varsta de 46 de ani.

Charlie Sheen, care a provocat o multime de scandaluri la Hollywood, a fost concediat din serialul "Doi barbati si jumatate" pentru comportamanetul deviant, datorat consumului de droguri si alcool.

Actorul are o fiica de 26 de ani dintr-o prima casatorie, alte doua fete dintr-un al doilea mariaj, iar din a treia casatorie au mai rezultat doi baieti gemeni.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului