Vedete din Romania

#bonnie tyler #Cezar Ouatu #eurovision 2013 #malmo arena #conac katrinetorp

Cezar si echipa Eurovision Romania au vizitat un conac bantuit!

Dupa o zi in care au trecut prin emotia primei intalniri cu scena de la Malmo Arena, ziua de vineri a fost, pentru Cezar si delegatia Romaniei la Eurovision, una mult mai relaxanta, in care au vizitat una dintre atractiile zonei din jurul orasului Malmo, vechiul conac Katrinetorp.

Construit la inceputul secolului al XIX-lea ca o casa de vacanta a uneia dintre cele mai instarite familii din regiune, conacul a fost restaurat, fiind foarte apreciat de suedezi pentru gradinile si parcurile sale, dar si pentru autenticitatea sa. Legenda spune ca una dintre proprietarele conacului si-a gasit sfarsitul in mod tragic, in fantana, iar fantoma sa bantuie conacul, inchizand si deschizand usi din interiorul casei in timpul noptii…

Pentru a mai alunga din tensiunea creata de povestea cu fantome a insotitoarei delegatiei noastre, Cezar a sustinut un mini-concert spontan, la pianul aflat intr-una dintre incaperi. Tot la Katrinetorp, romanii au petrecut cateva momente de relaxare, in gradina, facand fotografii si admirand frumusetea locului.

Seara i-a gasit pe Cezar si pe echipa sa pe malul Marii Baltice, in fata unui apus de soare incantator. Intorsi la hotel, membrii delegatiei au discutat ultimele amanunte pentru cea de-a doua repetitie de pe Malmo Arena, ce va avea loc in aceasta seara.

Imagini din excursia delegatiei Romaniei la Katrinetorp vor putea fi urmarite astazi, la Drumul spre Malmo, de la ora 23.00. Si tot atunci, telespectatorii TVR 1 vor vedea ce primire i-au facut lui Cezar fanii si jurnalistii aflati la Euroclub, dupa prima repetitie a piesei “It’s My Life” pe scena Eurovisionului. Emisiunea poate fi vazuta si pe TVR HD, TVR International, precum si online, pe tvrplus.ro.

Echipa Eurovision Romania a avut, sambata, cea de-a doua repetitie pentru semifinala din 16 mai. Cezar si colegii sai au urcat din nou pe scena de la Malmo Arena, dupa pregatirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate detaliile pentru ca show-ul lui Cezar sa fie unul cat mai curat, perfect atat ca imagine, cat si ca sunet. Repetitia a fost urmata, de aceasta data, de o conferinta de presa, in cursul careia Cezar a vorbit despre asteptarile sale de la acest concurs, dar si despre cariera sa de contratenor.

Repetitia a iesit foarte bine, dar astept cu nerabdare momentul cand voi canta in fata celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins ca atunci va fi si mai bine, pentru ca intotdeauna, atunci cand vad publicul impresionat de piesele pe care e interpretez, simt ca traiesc pentru cei care ma asculta. Nu o data mi s-a intamplat sa plang in timp ce cantam…”, a marturisit Cezar la conferinta de presa. El a mai spus ca, desi urmareste cu mare interes competitii muzicale precum Eurovisionul sau San Remo, nu s-ar fi gandit sa participe; insa, din momentul in care compozitorul Cristian Faur l-a contactat pentru a-i incredinta piesa It’s My Life, totul a devenit o provocare pe care artistul o ia in serios. in finalul conferintei de presa, Cezar a acordat din nou interviuri mai ample unor jurnalisti din presa online si de radio.

De vocea lui Cezar a fost uimita si Bonnie Tyler, celebra interpreta galeza care anul acesta este reprezentanta Marii Britanii la Eurovision. Echipa TVR i-a luat sambata un interviu vedetei, aceasta declarand ca, intrucat nu isi poate acorda siesi propriul vot, i-l va da lui Cezar.

Seara, delegatia romana a dat curs invitatiei colegilor din Belarus de a participa la petrecerea organizata de ei la Euroclub. Cezar, devenit foarte cunoscut printre iubitorii Eurovisionului, a fost solicitat de numerosi admiratori sa faca fotografii si sa discute.

Cezar va concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa “It’s My Life” (muzica si versuri Cristian Faur) va intra in competitie pe pozitia 17.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului