Vedete din Romania

#laura cosoi #crbl #oana roman #poze vedete # madalina pamfile #vedete intern #pictoriale vedete

Cele mai nereusite pictoriale si poze ale vedetelor

Imaginea este principalul element de promovare a vedetelor. Acestea ar face orice pentru a atrage atentia, deoarece ratingul si aparitiile publice aduc notorietate si bani. Totusi, in disperarea lor pentru popularitate, unele celebritati ajung sa se puna in situatii ridicole, ce au un efect invers fata de asteptarile lor. Iata cateva dintre cele mai nereusite pictoriale si poze postate pe retelele de socializare de catre vedete.

1. Oana Roman

Cu doar doua zile inainte sa nasca, Oana Roman a hotarat sa realizeze un pictorial de senzatie. Rezultatul nu a fost insa cel asteptat. Vedeta a pozat in lenjerie intima, in sutien si pantaloni largi, intr-un cadru familial. Un pictorial curajos, insa pentru multe persoane destul de inestetic.



2. CRBL

Una dintre cele mai controversate fotografii facute de vedete ramane insa cea realizata de cantaretul CRBL in Parcul Coloana Infinitului de la Targu-Jiu. Vedeta s-a fotografiat cu sculptura intr-o pozitie foarte vulgara, iar pentru acest gest artistul a fost aspru taxat de fani. Pentru acest gest obscen, artistul a trebuit sa isi ceara scuze public.


3. Madalina Pamfile

Fosta asistenta TV Madalina Pamfile a avut numeroase aparitii dezastruoase. Una dintre cele mai nereusite insa a postat-o chiar ea pe o retea de socializare. Desi a vrut sa para sexy, imaginea realizata intr-un salon de infrumusetare in care apare cu o masca alba pe fata si in sutien nu a avut insa rezultatul scontat, multi dintre fanii sai facand numeroase glume pe marginea acestei fotografii atat de neinspirate.



4. Laura Cosoi

Desi mereu a avut grija sa afiseze o imagine impecabila, actrita Laura Cosoi a avut si ea o aparitie stanjenitoare. Culmea, vedeta a fost pusa intr-o situatie penibila chiar de colega sa de trust, actrita Adela Popescu. Aceasta din urma a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Laura Cosoi, la un concert. Adela Popescu a omis insa faptul ca prietenei sale i se vedea lenjeria intima. Fanii au fost insa extaziati, mai ales ca nu se asteptau niciodata la o asemenea aparitie a Laurei Cosoi.

Citeste si:

3 dive din Romania care au devenit celebre fara efort

 

Contorsionistul care a impresionat la "Romanii au talent" a incetat din viata


Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare