Vedete din Romania

#andreea esca #ozana barabancea #jojo #vedete intern #regrete vedete

Cele mai mari regrete ale vedetelor in 2013

La final de an, fiecare dintre noi trage linie si se gandeste la lucrurile bune pe care le-a realizat pe parcursul celor 12 luni, dar si la lucrurile pe care nu a reusit sa duca la bun sfarsit. Desi lumea crede ca vedetele au parte de tot ceea ce isi doresc, in adancul sufletului lor, ele pastreaza cate un regret major.

Andreea Esca

Andreea Esca nu se poate plange ca ii lipsesc lucrurile materiale. Are un job bine platit, care ii permite sa isi satisfaca orice moft, dar cand vine vorba de familie, stirista pastreaza in suflet un mare regret, acela ca nu are un frate sau o sora. De obicei, isi da seama cat de greu ii este fara frati in preajma sarbatorilor, cand cei doi copii ai ei nu au verisori cu care sa se joace.

"Mi-ar fi placut sa am si eu o sora, un frate. Si ma gandesc la asta mai ales de Sarbatori. Asa copiii mei ar fi avut multi, multi verisori. Am insa cativa prieteni buni si ma bucur de ei", a marturisit Andreea pe Facebook.




Sursa foto: realitatea.net

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea apare saptamanal la televizor, este apreciata in lumea muzicala, are doi copii frumosi, dar ascunde un mare regret, acela ca uneori nu are un barbat care sa-i fie alaturi pentru a impartasi cu el bucuriile. Chiar daca acum are un iubit in varsta de 22 de ani, pe nume Dumitru Botnaru, in urma cu cativa ani Ozana suferea crunt cand se intorcea singura in camera de hotel si nu avea cu cine sa se bucure de grandoarea spectacolelor ei.



Sursa foto: soundstage.ro

Jojo

Discreta din fire, Jojo nu obisnuieste sa dezvaluie prea multe lucruri personale, dar de curand ea a marturisit ca ascunde un regret enorm, acela ca nu a reusit sa-si implineasca visul de a fi balerina. Inca de la varsta de 2 ani se imagina dansand pe poante, dar viata a avut alte planuri pentru ea, astfel ca in urma nu a ramas decat regretul. "Uneori, chiar si acum imi pun pantofii de balet si imi imaginez ca dansez", a recunoscut Jojo.



Sursa foto: reddit.com

Gabriela Cristea

Fara indoiala, 2013 a fost un an greu pentru Gabriela Cristea. Dupa un divort cu scandal de Marcel Toader, Gabriela a recunoscut ca marele ei regret ramane acela ca nu are copii. In urma cu cateva luni, vedeta de televiziune a facut o declaratie uluitoare: "As vinde absolut tot ca sa am un copil". Cine stie ce surprize ii rezerva 2014? Are un iubit mai tanar, asa ca visul ei se poate implini in sfarsit.




Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului