Vedete din Romania

#andreea banica #cupluri longevive #antonio banderas #cristi chivu

Cele mai longevive cupluri din showbiz

In ultimii ani, in lumea mondena autohtona, dar si de peste Ocean, divorturile parca au devenit o moda. Cupluri care aveau casnicii de zeci de ani au dat vestea neasteptata a separarii. In ciuda acestui trend insa, exista si cateva cupluri din showbiz care au trecut testul timpului. Iata cateva dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondena.

1. Andreea Banica si Lucian Mitrea

Cantareata Andreea Banica s-a casatorit cu impresarul sau, Lucian Mitrea, in anul 2008, dupa o relatie de 15 ani. Desi sunt tineri, iar relatia lor a fost pusa la numeroase incercari, mai ales din pricina zvonurilor in ceea ce priveste infidelitatea lui Lucian, cei doi au stiut sa se tina departe de tentatiile lumii mondene si sa treaca peste toate impedimentele, formandu-si o familie fericita. Cei doi au impreuna o fetita, in varsta de aproape 4 ani, pe nume Sofia.

2. Adelina Elisei si Cristi Chivu

Realizatoarea TV Adelina Elisei si fotbalistul Cristian Chivu s-au casatorit in anul 2008. Desi nimeni nu a crezut in aceasta relatie, Adelina si Cristi au reusit sa le demonstreze tuturor ca dragostea, respectul si increderea, chiar si intr-o lume in care tentatiile sunt la tot pasul, pot duce la crearea unei casnicii-model.

Adelina Elisei a reusit sa ii puna inima pe jar fotbalistului, care a avut relatii de lunga durata si cu alte vedete din showbizul romanesc, precum Andreea Raicu sau Corina Caragea. Cei doi au impreuna doua fetite in varsta de 4, respectiv 5 ani.


3. David si Victoria Beckham

David si Victoria Beckham s-au cunoscut in anul 1997 si s-au casatorit doi ani mai tarziu, in Irlanda. David si Victoria au reusit sa isi construiasca un mariaj de invidiat, ce dureaza de peste 10 ani, si au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


4. Melanie Griffith si Antonio Banderas

Melanie Griffith si Antonio Banderas traiesc o frumoasa poveste de dragoste de dragoste de 16 ani, desi intre ei exista o diferenta de varsta destul de mare. Melanie si Antonio Banderas s-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au indragostit, desi erau implicati in alte casnicii.




Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare