Vedete din Romania

#tata #copii vedete

Cele mai frumoase imagini de familie ale taticilor-vedeta

Pentru ca au o viata agitata, sunt mereu pe drumuri, departe de familie, multi dintre reprezentantii masculini din showbiz amana momentul intemeierii unei familii si a conceperii unui copil. Atunci insa cand fac acest pas, ei se dedica cu totul copiilor lor. Iata cativa tatici-vedeta pentru care familia inseamna totul si cele mai frumoase imagini cu ei alaturi de copii.

1. Mihai Morar

Desi pare un tip destul de agresiv si da dovada uneori de prea multa ironie, omul de radio Mihai Morar devine extrem de sensibil atunci cand vine vorba despre cele doua fetite ale sale.

Acest lucru este foarte bine creionat pe pagina sa de Facebook, unde se regasesc numeroase fotografii in care vedeta apare in ipostaze pline de tandrete si devotament alaturi de fiicele sale.


De asemenea, mesajele pe care Mihai le posteaza pe reteaua de socializare dovedesc inca o data cat de mult le iubeste pe micutele sale.

"Hai sa ne certam pe noi, oamenii mari, care am ajuns sa tratam oamenii ca pe niste obiecte. Copiii dau viata la tot ce-i neinsufletit, dar cand crestem mari transformam sufletele in unelte. Mihai Morar, Tatăl" este unul dintre frumoasele mesaje postate de Mihai Morar pe Facebook.


 

2. Ricky Martin

Unul dintre cele mai mari visuri ale cantaretului Richy Martin a fost acela de a deveni tata. Desi a fost aspru criticat pentru faptul ca este homosexual si ca acest lucru ar trebui sa il impiedice sa isi doreasca copii, artistul a apelat la o mama-surogat pentru pentru a-si indeplini aceasta dorinta arzatoare.

Imediat ce au venit pe lume gemenii Valentino si Matteo, cantaretul a dovedit ca este intr-adevar un tata-model.

3. David Beckham

David Beckham, unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, a dovedit de nenumarate ori ca familia este pe primul loc. El este tatal a patru copii, trei baieti si o fata, Harper, care a venit pe lume acum doi ani. Din ipostazele in care a fost surprins, fotbalistul pare extrem de atasat de fiii sai si in special de micuta Harper, pe care o soarbe din priviri si o rasfata mereu.






Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare