Vedete din Romania

#nunti #andreea balan #alessandra stoicescu #bianca dragusanu #casatorie vedete

Cele mai asteptate nunti ale anului 2013 in showbiz

Desi se pare ca anul 2013 a fost un an cu ghinion pentru viata amoroasa a vedetelor, cateva celebritati autohtone au avut parte de un an cu noroc pe plan sentimental. Astfel ca, incepand cu aceasta toamna, vom auzi si despre cateva nunti sonore in lumea showbizului, si nu doar despre divorturi. Iata care sunt cele mai asteptate nunti ale anului 2013.

1. Bianca Dragusanu si Victor Slav

Una dintre cele mai mediatizate nunti ale anului 2013 pare sa fie cea a fostei asistente TV Bianca Dragusanu cu realizatorul TV Victor Slav. Desi se cunosc de cateva luni, cei doi si-au dat seama rapid ca sunt suflete-pereche. Nunta va avea loc pe 29 septembrie la un restaurant de lux din Capitala. Bianca si Victor isi doresc ca invitatii sai, care ar fi in jur de 400, sa petreaca o noapte de vis alaturi de ei si au pus deja la punct toate detaliile.

Invitatii vor manca din farfurii de sticla de pulbere de argint, piscina restaurantului va fi plina de nuferi albi si va fi luminata. De asemenea, vor exista valeti si hostess care ii vor conduce la mese pe invitati. Pavilionul de vara al localului va fi si el reamenajat in stil baroc cu picturi de foite de argint.

Mirii se vor retrage seara intr-o camera matrimoniala plina cu petale de trandafiri si cu pat cu baldachin, dar si o terasa cu hamacuri.

2. Alessandra Stoicescu si Sergiu Mircea

Prezentatoarea TV Alessandra Stoicescu a hotarat sa faca si ea pasul cel mare spre altar anul acesta. Vedeta s-a casatorit deja civil in luna iunie cu colegul sau de trust, Sergiu Mircea Constantinescu. In luna octombrie, Alessandra Stoicescu va imbraca si rochia de mireasa. Nunta va avea loc la Snagov, iar nasi de cununie le vor fi Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele.

3. Andreea Balan si Keo

Dupa sapte ani de relatie, cantareata Andreea Balan si Keo au hotarat sa se casatoreasca. Potrivit unor prieteni apropiati ai cuplului, cei doi se vor casatori in curand, insa isi doresc sa tina departe de ochii presei acest eveniment.

"Stiu ca iubitul ei, Keo, i-a daruit un inel deosebit! Chiar de ziua ei! Ce ne-a surprins pe toti e ca au inceput sa vorbeasca despre nunta, ei care pana acum nu pareau deloc sa se gandeasca la asta. Si vor s-o faca chiar anul acesta! Asteapta sa termine casa pe care si-o construiesc impreuna in zona Baneasa. Vila lor trebuia sa fie gata la sfarsitul lunii august, insa s-a prelungit termenul pana pe 10 septembrie. Dupa ce se muta la casa lor, vor face si cununia civila in secret", a dezvaluit un prieten al cuplului.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare