Vedete din Romania

#Claudiu Raducanu #vedete intern #adi despot #showbiz #andreea esca

Cele mai amuzante gafe ale vedetelor. Ai sa te prapadesti de ras!

Emisiunile transmise in direct sunt o adevarata provocare atat pentru prezentatorii lor, cat si pentru invitati. Pentru ca orice spui, chiar si cand crezi ca nu mai esti "on air", poate sa ajunga pe post. Iar vedetele au adunat de-a lungul timpului o serie de replici amuzante. Iata cateva dintre ele.

Raluca Dumitru



Zilele trecute, Raluca Dumitru, o tanara asistenta TV de la Antena Stars, a povestit la una din ultimele editii ale emisiunii Star Matinal despre calatoriile ei cu avionul. La un moment dat, a adus vorba si despre diferenta de fus orar. Doar ca, din nefericire, a avut parte de un moment mai delicat, astfel ca, in loc sa spuna "fus orar" a spus "fus oral", moment in care colegii sai de emisie abia s-au stapanit sa nu rada.


Andreea Esca

Andreea Esca prezinta de 19 ani principalul jurnal de la Pro TV. Este una dintre cele mai apreciate stiriste si poate si de aceea a devenit celebra una dintre expresiile folosite de Andreea in timp ce se afla la machiaj, exact inainte sa intre in direct. Foarte constiincioasa, prezentatoarea le-a cerut colegilor din regie sa faca o proba de sunet pentru a se asigura ca totul decurge perfect. Discutia, care a ajuns ulterior pe internet, a fost savuroasa.



"Hai sa bagam si noi o proba. Vezi ca... Cred ca se futu iar casca, pentru ca eu aud emisia in casca mea", a spus Andreea.

CITESTE SI:

Diana Dumitrescu, asa cum n-ai mai vazut-o pana acum. Pe cine a facut “frustrat”
Sarcina cu mari emotii. 3 vedete in pericol sa isi piarda pruncii
Casatorie-soc in showbiz. Mihai Bendeac se insoara?

Adi Despot


Slobod la gura s-a dovedit si Adi Despot, solistul trupei "Vita de vie". Iar interviul pe care o tanara reporterita de la un post muzical i l-a luat artistului a devenit celebru. Trecusera doar cateva secunde de cand cantaretul ii enumerase tinerei trupele invitate la un spectacol, insa jurnalista il intreaba din nou cate trupe vor urca pe scena. In acel moment, Adi Despot a rostit o replica antologica: "Trei, in p... mea!".



Claudiu Raducanu

Sursa foto: cancan.ro

O alta perla de notorietate este cea rostita de fotbalistul Claudiu Raducanu. Intrebat daca s-ar muta intr-un "bloc-notes", fostul golgeter al Stelei a raspuns ca da. "Daca imi da clubul asa ceva", declara Raducanu in urma cu mai multi ani, iar vorbele sale, care descretesc si acum fruntile tuturor celor care si le amintesc, i-au adus porecla de "fotbalistul bloc-notes".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare