Vedete din Romania

Celalta fata a lui Lindsey Lohan

Lindsay Lohan si-a deschis sufletul si a povestit perioada grea prin care a trecut in timp ce se afla la dezintoxicare , la numai sase luni de cand s-a externat din clinica Cirque Lodge din statul america Utah.

Este gata de munca

Desi este este mai cunoscuta pentru stilul de viata zbuciumat si plin de petreceri decat pentru filmele in care a jucat, Lindsay este pregatita sa munceasca. De asemenea tarata vedeta e pregatita sa ia decizile in viata ei si isi asculta instinctele pentru a scapa de influentele negative. “Sunt prieteni cu care imi este greu sa ma imi petrec timpul, pentru ca ei au ales drumuri diferite” a spus actrita in varsta de 21 de ani, in editia britanica din luna mai a revistei Glamour . “Imi este greu pentru ca sunt o persoana care are incredere in toata lumea”, a mai adaugat aceasta in primul interviu de dupa tratamentul de dezintoxicare.

Ii place sa stea singura

In ciuda tentatilor care ii atrag pe toti tinerii de varsta ei, facand referire la dramele prin care trec Britney Spears si Amy Winehouse, ea spune ca prefera sa stea singura. “Nu am nimic daca sunt singura toata ziua, dar urasc sa stau singura noaptea. Imi place sa fiu inconjurata de prieteni, dar acum prefer sa stau acasa .”, a mai adaugat Lindsay. Ea a mai spus ca acum cand are mai mult timp liber , incearca sa il foloseasca uitandu-se la televizor si completandu-si jurnalul itim. ”Asta nu inseamna ca nu am sa mai merg niciodata prin cluburi”, a adaugat actrita, “pentru ca as minti”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare