Vedete din Romania

#bebelusi vedete 2014 #vedete intern #carmen bruma #showbiz #dana rogoz

Cei mai frumosi bebelusi adusi pe lume de vedete in 2014

Anul 2014 a fost generos cu vedetele dornice sa incerce experienta maternitatii. Lumea showbizului autohton s-a imbogatit cu urmasi adorabili de celebritati, deveniti faimosi inca din prima clipa in care au vazut lumina zilei. Iata cei mai frumosi bebelusi de vedete nascuti in 2014!

Vlad Luca

Chiar de martisor, pe data de 1 martie a.c., frumoasa vedeta TV Dana Rogoz a devenit mandra mamica a lui Vlad Luca, un baietel sanatos, care a primit nota 10 la nastere. Micutul a fost crestinat la varsta de 5 luni in aceeasi biserica din Mogosoaia unde parintii lui si-au unit destinele. Fosta Abramburica spune ca baietelul ei este cea mai mare implinire a sa si sotului sau, regizorul Radu Dragomir.

CITESTE SI:


Cuplurile celebre ale anului 2014 pe care le iubim
Printul Charles nu este tatal biologic al Printului Harry!
Superstitii de vedeta. Ce fac celebritatile ca sa le mearga bine in anul care vine


Elena Carolina



In dimineata zilei de la 12 ianuarie 2014, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenit parintii superbei fetite Elena Carolina. Micuta s-a nascut perfect sanatoasa si a crescut frumos, facandu-si parintii mandri in fiecare zi. Artista si-a dorit cu ardoare un copil, iar instinctul sau matern puternic a ajutat-o sa depaseasca fara probleme dificultatile ingrijirii delicatei Carolina:

"Lucrurile au venit de la sine. Am capatat parca de Sus o stiinta si o putere noua de adaptare, un instinct matern care simt ca s-a activat in mine. Am stiut efectiv ce sa fac, in ce moment, inca de cand s-a nascut", a marturisit Alina Sorescu.


Vlad Badea Bruma



In luna mai a anului 2014, Mircea Badea si Carmen Bruma au devenit parintii micutului Vlad, rodul dragostei vedetelor TV, venit pe lume dupa 12 ani de relatie. Cu un tata carismatic si o mama plina de energie, micutul pare sa mosteneasca numeroase calitati care ii vor servi mai tarziu in viata.


Adam



Adam este numele baietelului nascut in mare discretie de cantareata Anna Lesko. Artista a decis sa devina mama alaturi de iubitul ei muzician, Adrian Nenita, fara ca publicul larg sa afle prea multe despre relatia lor de iubire. Acum in varsta de 9 luni, Adam seamana pe zi ce trece tot mai mult cu mama lui celebra.


Angelo



Pe data de 19 mai a.c., Celia a devenit mama lui Angelo, dupa ce si-a unit destinul cu australianul Ardeli. Cantareata s-a stabilit in Australia si isi dedica tot timpul ingrijirii baietelului ei mult asteptat.


Maria Isabela



Fetita Oanei Roman si a partenerului sau de viata, Marius Elisei, a venit pe lume la sfarsitul lunii februarie 2014. Chiar daca mamica ei a suferit complicatii severe dupa operatia de cezariana, fetita creste bine si frumos, facandu-si parintii fericiti in fiecare zi.


Sursa foto: babymagz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare