Vedete din Romania

#divort Andreea Marin #vedete intern #showbiz #andreea marin

Cea mai buna prietena a Andreei Marin da din casa. Ce spune despre relatia Zanei cu Tuncay Ozturk

 

Roxana Iliescu, cea mai buna prietena a Andreei Marin, a declarat ca decizia divortului anunta astazi de Zana nu este una luata la nervi. Iata ce spune despre relatia Andreei Marin cu Tunkay Ozturk.

„Nu am sa comentez din calitate de prietena. O cunosc foarte bine pe Andreea. Ea pana ia o decizie se gandeste de multe ori. Probabil ca au fost suflete pereche doi ani de zile, cat au fost. Cand au hotarat ca nu mai merge si ca nu se poate face altceva, nu pot sa faci asta la nesfarsit. Mai bine sa se incheie, decat sa se ajunga la lucruri urate si la frustrari fara niciun fel de sens. Eu nu cred ca vreun fel de diferenta in sine poate sa desparta oameni. Barbatii turci sunt foarte atenti cu femeile de langa ei. Vorbim de o structura, care daca se potriveste cu femeiea de langa tine bine, iar daca nu, nu are niciun sens sa continui. Cred ca atunci cand analizezi niste lucruri, analizezi tot ce s-a intamplat. Atunci cand se intampla o problema ai tendinta sa treci peste ea. Nu stiu ce sa iti spun, de cand se gandea ea sa ia decizia. in viata de zi cu zi Andreea e acolo si traieste momentul. S-ar fi vazut daca nu era fericita. Nimeni dintre noi nu poate intelege exact ce a fost acolo. Au fost suflete pereche. Sunt absolut convinsa ca e decizia cea mai buna. Eu stiu ca Tuncay, Andreea mi-a tot vorbit foarte mandra de investitia pe care au facut-o intr-un centru medical, nu cred ca va lasa ce are. In tara lui era un simplu angajat, aici e patron. Andreea cand e intr-o relatie da tot ce are mai bun, nu se pune problema. Este evident ca a dat tot ce a avut mai bun. Nu comentez nimic din viata lor privata, lucruri care nu se vad. Andreea nu ia decizii la nervi. Ea nu regreta ceva din ce a facut”, a spus Roxana Iliescu la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare