Vedete din Romania

#delia matache #tania budi #vedete vicii #dependente vedete

Ce vicii au vedetele

Chiar daca afiseaza o imagine perfecta si incearca cu orice pret sa isi ascunda defectele, chiar si celebritatile au vicii pe care nu pot sa si le mascheze. Din cauza lor, unele dintre ele ajung chiar si in situatii dezolante, care le afecteaza grav cariera, dar si viata.

Iata cateva vedete care au vicii sau dependente care le dau mari batai de cap si din cauza carora au fost arestate sau nevoite sa petreaca luni intregi in clinicile de dezintoxicare:

1. Tania Budi

Desi a trecut de mult de varsta rebela a adolescentei, fostul model Tania Budi, in varsta de 45 de ani, a marturisit recent ca are numeroase vicii. Este depedenta de tigari si nu se da in laturi nici de la consumul de alcool.

"Merg in cluburi, beau pana dimineata, fumez tigara dupa tigara... Ce sa fac? Copilaresc! Deci, tot ceea ce fac… face bine la sanatate", a declarat, ironic, vedeta, pentru ziarul "Ring".

2. Delia Matache

Cantareata Delia Matache are si ea unul dintre cele mai raspandite vicii din lume: fumatul. Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare la sosirea pe aeroport, cu o tigara in mana, nerabdatoare sa o savureze.

3. Lindsay Lohan

Daca vedetele autohtone au vicii destul de usoare, celebritatile de peste Ocean se confrunta cu dependente mult mai grave. Actrita Lindsay Lohan a fost arestata de nenumarate ori din cauza depedentei sale de acool, dar si de droguri. Aceste probleme i-au afectat grav imaginea si implicit cariera.

4. Gerard Butler

Desi nu pare genul de om care sa aiba vicii, celebrul actor Gerard Butler s-a luptat o lunga perioada cu dependenta sa de calmante. De asemenea, in presa americana au iesit zvonuri ca actorul ar fi fost dependent si de droguri, problema ce s-a accentuat in timpul filmarilor la pelicula "300", in anul 2006. In cadrul acestui proiect, actorul a avut o perioada de suprasolicitare si a incercat sa faca fata luand diverse analgezice, de care a devenit incet-incet dependent.



Sursa foto: handson.provocateuse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare