Vedete din Romania

#Elena Udrea Post #Elena Udrea sex #elena udrea

Ce spune Elena Udrea despre sexul in Post

Elena Udrea, studenta la Teologie la Universitatea din Cluj, si-a propus sa respecte traditiile postului Craciunului, care incepe astazi.

“Astazi incepe Postul Craciunului. Asa cum am mai spus, Postul este un sacrificiu pe care il faci pentru a fi mai aproape de Dumnezeu si pentru a dobandi Fericirea pe care ti-o doresti.

Postul nu trebuie sa insemne doar regim alimentar ci si o perioada intensa de meditatie, de rugaciune si in care sa incercam sa respectam cat mai fidel poruncile biblice(sau regulile pentru o viata fericita, altfel spus): sa fim buni, milostivi, sa nu mintim, sa nu fim trufasi, sa nu furam, sa ne purtam cu ceilalti asa cum am vrea sa se poarte ei cu noi etc.

Postul este o ocazie de a dezvolta un autocontrol, o stapanire de sine fara de care nu poti reusi in viata. De aceea trebuie sa incerci sa iti infranezi poftele, viciile. Spre exemplu, ca sa nu las loc de interpretare, daca ai viciul fumatului, al alcoolului, al jocului de noroc, al cumparaturilor inutile, incearca sa te abtii in aceasta perioada.

Este bine sa tineti tot Postul, zi de zi, dar daca stiti ca va este greu, fixati-va dinainte cum veti posti. Important este sa va respectati promisiunea exact asa cum ati facut-o.

P.S. Am raspuns unui tabloid la cateva intrebari referitoare la acest Post si, desi in mod explicit am refuzat sa discut despre abstinenta sexuala stiind ca vor vulgariza discutia, exact despre acest aspect au dat titlul in ziar.

Despre acest aspect cel mai bine este sa va intrebati duhovnicul sau un preot. Adevarul pe care eu il afirm este ca orice exces este daunator”, a scris fosta blonda de la Cotroceni pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare