Vedete din Romania

# anca dumitra #Las fierbinti #declaratii

Ce se intampla cu Gianina din „Las Fierbinti” cand oamenii o vad pe strada: „De fiecare data”

Devenita cunoscuta datorita serialului „Las Fierbinti”, acolo unde ii da viata Gianinei, Anca Dumitra a ajuns sa fie iubita de o tara intreaga.

 

Rolul jucat in serialul de la PRO TV practic i-a schimbat viata actritei, iar acum toata lumea care o vede pe strada o recunoaste pe Anca Dumitra. Doar ca toti cei care isi dau coate cand o zaresc spun: „Uite-o pe Gianina din Las Fierbinti”! Putini sunt cei care ii spun pe numele real.

Intr-un interviu pe care l-a oferit celor de la Fanatik, Anca Dumitra a afirmat ca, de fiecare data cand iese din casa, oamenii vor sa o imbratiseze si o lauda pentru rolul din „Las Fierbinti”.

„Iti dai seama ca toata lumea ma primeste cu bratele deschise de fiecare data cand ne intalnim. Mi se intampla pe strada, intamplator, sau oriunde, oamenii vor sa ma imbratiseze. Sunt foarte recunoscatoare, caci datorita lor acest proiect a rezistat. Sunt incantata de intreg proiectul si Doamne ajuta sa mergem mai departe”, a spus Gianina din „Las Fierbinti” pentru sursa citata.

Ajunsa la aproape 36 de ani, varsta pe care o va implini in vara, Anca Dumitra apare si in „Haita de Actiune”, film care a intrat recent in cinematografele din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare