Vedete din Romania

#sacrificii silueta #maria constantin #silueta

Ce sacrificii face Maria Constantin pentru a arata bine. Vedeta are mare grija de silueta ei

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase artiste din Romania si se bucura de un corp de invidiat. Cu toate acestea, vedeta face anumite sacrificii pentru a se asigura ca are o silueta tonifiata. Ea recurge la diverse proceduri, iar in ultima vreme a slabit foarte mult.

 

Recent, Maria Constantin a recurs la criopoliza, inghetandu-si abdomenul la -15 grade. In acest fel, vedeta a reusit sa piarda 7 cm in talie. Vedeta tine la imaginea ei, astfel ca este exigenta cu modul in care arata. Ea vrea ca fanii sa o vada in cea mai buna forma atunci cand urca pe scena.

„Eu nu am fost niciodata genul ala de femeie sa zic: «mama, am un pic de celulita!» Nu! Nu sunt din aia exagerata! Nu ma uit in oglinda ca s-au pus doua grame de celulita. Jobul meu nu e sa fiu fotomodel, sa fiu pe podium, sa defilez. Totusi am 35 de ani, am o nastere la activ, am un copil.

Am avut o perioada cand am facut sala, mai mult timp. Cu dormitul si cu odihna eu stau prost. Pierd nopti, trec multe ore in care nu mananc. Nu am cum sa tin o dieta stricta, sa mananc la ore fixe si dupa ora 16.00 sa nu mai mananc nimic. Cand am fost insarcinata ajunsesem pe la 75 de kilograme in luna a opta si de atunci nu m-am mai cantarit ca m-am speriat”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare