Vedete din Romania

#Carmen Iohannis la Palatul Buckingham # rochie carmen iohannis

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la Palatul Buckingham! A uimit pe toata lumea!

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis si sotia sa au fost invitati, miercuri seara, la un dineu organizat la Palatul Buckingham, in onoarea printului Charles, care a implinit venerabila varsta de 70 de ani!

Desi sotia presedintelui prefera, de obicei, rochii mai scurte, care sa nu treaca de genunchi, de data aceasta ea a ales sa poarte o rochie rosie si lunga. in ciuda faptului ca este vazuta foarte rar intr-o astfel de tinuta, Carmen Iohannis a fost foarte eleganta si a atras atentia tuturor. Rochia este semnata de designerul roman Andreea Tincu, iar pretul rochiei se ridica la 1980 de ron, dupa cum se poate vedea pe site-ul creatoarei de moda.

Presedintele Romaniei i-a oferit acestuia o icoana pe sticla - Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Ucigatorul de Dragon (Balaur) si Martirul -, o colecţie de vinuri reprezentative din cele trei regiuni istorice ale Romaniei – Moldova, Muntenia si Transilvania, dar si o sticla de vin din 1948, anul nasterii prinţului de Wales, potrivit Agerpres.

Discurs emotionant tinut de Regina

”Este un privilegiu pentru orice mama sa poata tine un toast pentru fiul ei, la cea de-a 70-a aniversare. inseamna ca ai trait suficient pentru a-ti vedea copilul crescand. E ca si cum ai plantat un copac si poti sa-l vezi crescand”, a spus regina.

Suverana a facut o referire si la propria mama, care a trait suficient pentru a o vedea implinind aceeasi varsta. in acelasi discurs, monarhul in varsta de 92 de ani l-a laudat pe Charles pentru actiunile sale caritabile, dar si pentru energia sa in a conserva mediul – calitati care il fac un mostenitor al tronului care se poate compara oricand cu altii, din istorie, a mai spus ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare