Vedete din Romania

#fiica Andreea Marin #declaratii #andreea marin

Ce regula are Andreea Marin pentru fiica sa. Violeta nu are voie sa faca un anumit lucru

 

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc. Vedeta a recunoscut ca nu s-a machiat pana la 18 ani. Aceasta se bucura de un ten perfect, astfel ca a avut grija sa ii insufle fiicei sale anumite valori pentru a se asigura ca pielea ei nu o sa aiba de suferit.

Andreea Marin a inceput sa se machieze la 18 ani

Indragita vedeta a povestit ca nu folosea produse cosmetice inainte de varsta majoratului, astfel ca tenul sau s-a pastrat curat si stralucitor. Andreea Marin considera ca nu este bine ca fetele sa isi incarce tenul inca de la o varsta foarte frageda.

„Aparitiile mele pe micul ecran au fost inca de la 18 ani si atunci am inceput cu acest obicei. Inainte nu ma machiam deloc. Nici nu era nevoie pe vremea aceea. Noi nu vedeam lumea asa cum o vedem astazi. Eram mult mai cuminti si pe de alta parte bine ca a fost asa pentru ca ma intreaba multa lume, astazi, la 30 de ani de cariera, cum fac de am tenul curat, fara riduri adanci.

Pai de fapt, despre asta este vorba. Sa nu incepi prea tanara sa-l incarci cu tot ce e toxic. Intr-adevar, in ziua de azi, exista companii care fac tot ce iti trebuie pentru machiaj, cu aceasta latura eco, cu grija pentru mediu, pentru tenul nostru, dar oricum ar fi nu este sanatate 100% atunci cand aplici pe fata ta un produs”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

Ce regula are pentru fiica sa

De asemenea, Andreea Marin a marturisit ca Violeta nu foloseste produse cosmetice, ci doar unele de ingrijire, care sunt potrivite pentru varsta sa. Indragita vedeta are grija ca fiica ei sa invete ce are nevoie:

„Am început sa o invat de ce are ea nevoie, pentru ca si aici e o greseala, pielea adolescentului nu este atat de supusa intemperiilor, precum este a noastra, si atunci ei au nevoie de alte produse, mai delicate, mai putin incarcate de substante, nu au nevoie de creme antiimbatranire. Atunci, ea a inceput sa invete de la mine sa faca această diferenta.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare