Vedete din Romania

#contract prenuptial #casatorie #vedtete #contracte prenuptiale #pretentii

Ce pretentii emit vedetele in contractele prenuptiale

Desi casatoria presupune uniunea pana la moarte a doua persoane, se pare ca vedetele se gandesc mai intai la divort inainte de a face pasul cel mare spre altar. Majoritatea celebritatilor nu uita ca, inaintea tuturor pregatirilor de nunta, sa puna la punct toate detaliile unui contract prenuptial. In acest act, vedetele isi emit pretentiile si restrictiile pe durata mariajului, dar mentioneaza si sumele pe care vor trebuie sa le plateasca in cazul unui divort. Iata cateva vedete care au incheiat inainte de a se casatori contracte prenuptiale si ce pretentii au emis acestea:


1. Nicole Kidman si Keith Urban

Dupa divortul de celebru actor Tom Cruise, Nicole Kidman a gasit rapid alinarea in bratele lui Keith Urban, cu care s-a si casatorit. Desi Nicole Kidman nu vrut sa semneze un contract prenuptial, se pare ca avocatii sai i-au impus sa faca acest lucru.

In contractul prenuptial se mentioneaza ca Keith Urban va primi 640.000 de dolari pentru fiecare an de casnicie, insa nu va avea niciun drept la averea actritei, in valoare de 150 de milioane de dolari, in cazul in care se va demonstra ca a facut abuz de droguri.

In trecut, Keith Urban a fost dependent de cocaina si a fost internat de mai multe ori in clinicile de dezintoxicare.


2. Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones

Actrita Catherine Zeta-Jones a stiut de la bun inceput ca intra intr-o casnicie cu un barbat care are mare succes la femei. Pentru a se asigura ca sotul sau, Michael Douglas, nu va avea scapari amoroase, actrita a cerut ca, in cazul in care acesta va calca stramb, sa primeasca 5 milioane de dolari. De asemenea, pentru fiecare an de casnicie, vedeta primeste 2,5 milioane de dolari.


3. Beyonce si Jay-Z

Desi aveau in spate o relatie de sapte ani inainte de a se casatori, cantareata Beyonce si rapperul Jay-Z au semnat un contract prenuptial inainte de nunta. In acesta se mentioneaza ca Beyonce va primi 25 de milioane de dolari de la rapper in cazul in care casnicia lor va dura 15 ani, dar si 5 milioane de dolari pentru fiecare copil, pentru a compensa pierderile pe care artista le va avea pe perioada maternitatii.

Totodata, in cazul unui divort, Beyonce nu si-ar pierde nici dreptul de a utiliza avionul privat si limuzinele pe care cuplul le detine.



Sursa foto: telecine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare