Vedete din Romania

# gina pistol 2023 #gina pistol #schimbari

Ce planuri are Gina Pistol pentru 2023. Face schimbari radicale in viata

Gina Pistol, partenera de viata a lui Smiley, vrea sa faca schimbari radicale in noul an. Aceasta si-a facut deja planuri pentru 2023 si pare hotarata sa se tina de ele.

De cand a devenit mama, Gina Pistol a acordat atentie doar fiicei ei, punandu-se pe locul doi. Cu toate acestea, incepand din 2023, Gina Pistol doreste sa se reapuce de sport si de terapie.

“Mai avem cateva zile de auditii si sper sa rezist pana la final. Simt ca o iau prin papusoi cu mintea, trupul si sufletul. M-am oprit la farmacie saptamana trecuta si mi-am luat o punga de suplimente si ma ajuta un pic. Parca ma simt putin mai bine fizic. Si psihic.

Doamne, ma mai uit pe pagina Chefi la Cutite, ca nu ma uit la televizor, n-am mai deschis televizorul de cand eram mica, si vad pozele din primavara. Eu atunci credeam ca sunt ok, ca sunt intr-o forma fizica nu chiar de invidiat, dar mi se parea ca sunt ok, fata de cum am fost.

Dar acum, uitandu-ma la mine, ah, ce voinica eram, vai de mine! Gata, numai! De la anul ma apuc de antrenamente. Am zis ca eu nu-mi fac planuri de viitor, doar ca la anu’ vreau sa am mai multa grija de mine, de minte, de trup si de sufletul meu, pentru ca eu, ca sa fiu asa cum ma stiu cei dragi, cum ma stiu oamenii, trebuie sa fiu un pic in echilibru cu mine si cu tot ce se intampla in jurul meu.

Ca sa fii o mama buna, o iubita buna, o sora buna si o prietena buna trebuie sa fiu un pic in echilibru cu mine. Si trebuie sa ma apuc de sport, ca mie imi face bine. Ma ajuta sportul. Mult. Trebuie sa fac si terapie, vreau sa calatoresc mai mult prin tara. Mi-e dor de natura, pe mine ma incarca natura. Si nu stiu, vreau sa fac mai multe asa, pentru mine, pentru fiica mea, pentru Andrei, pentru familia mea. La anul o sa fiu: new year, new me”, a declarat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare