Vedete din Romania

#irina loghin #castiguri #venituri #romania

Ce pensie are Irina Loghin? Multi romani nu castiga atat nici in trei luni

Fara doar si poate, Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania, iar veniturile pe care le-a castigat de-a lungul carierei nu sunt deloc de neglijat.

 

Insa, pe langa muzica, ea a facut parte si din clasa politica, astfel ca are si o pensie speciala pe care o primeste de la statul roman. Potrivit datelor obtinute de jurnalistii de la Spy News, Irina Loghin ar avea o pensie lunara care nu este deloc mica: intre 6.000 si 7.000 de lei

Sursa citata noteaza ca acestea informatiile care au aparut in 2021 despre pensia speciala pe care o primeste Irina Loghin si care a fost plafonata in anul 2017.

Cand se aplica efectele hotararii CCR 

Efectele hotararii CCR se aplica de la data de 10 iunie, cand a fost publicata motivarea in Monitorul Oficial.

"Admite cererea in parte. Obliga paratii Secretariatul General al Camerei Deputatilor si Secretariatul General al Senatului sa repuna pe reclamanti, raportat la calitatea fiecaruia de deputat/ senator, in plata cu indemnizatia pentru limita de varsta, prevazuta de art. 49 din Legea nr. 96/2006, si paratii Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor si Parlamentul Romaniei - Senatul sa plateasca reclamantilor, raportat la calitatea fiecaruia de deputat/ senator, aceasta indemnizatie, incepand cu data de 10.06.2022. 

Respinge in rest cererea ca neintemeiata. Cu apel in 30 zile de la comunicare", se arata in decizia tribunalului, luata saptamana trecuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului