Vedete din Romania

#acuzatii #violenta domestica #agresorii vedetelor #pedepse agresori

Ce pedepse primesc agresorii vedetelor

Scandalul in care este implicata cantareata Alexandra Stan, care a fost batuta cu bestialitate de managerul sau, Marcel Prodan, a contrariat intreaga lume, cazul sau fiind preluat si de presa internationala. Totusi, in ciuda acestei mediatizari, tanarul manager Marcel Prodan a continuat sa o ameninte pe artista chiar si dupa acest incident, trimitandu-i mesaje prin care ii cere sa renunte la plangerea impotriva sa. Intreaga lume a sarit in ajutorul Alexandrei Stan, de la celebritati la oameni simpli, insa pana acum nu a fost luata nicio masura impotriva agresorului, care de cateva zile este de negasit.

Marcel Prodan ar putea primi pana la 7 ani de inchisoare

Politia Constanta a declarat ca a fost inregistrata o plangere de lovire si santaj pe numele managerului Marcel Prodan si ca in urmatoarele zile acesta va primi o citatie de prezentare in fata anchetatorilor pentru declaratii. De asemenea, potrivit anchetatorilor, in cazul in care acesta nu se va prezenta de bunavoie, va fi adus la politie cu mandat de arestare.



Potrivit legii, daca Alexandra Stan nu ar fi avut nevoie de ingrijiri medicale, Marcel Prodan ar fi trebuit sa primeasca o condamnare intre una-trei luni sau doar o amenda.

Daca vedeta va fi insa internata pana la 20 de zile, managerul risca intre 3 luni si 2 ani de inchisoare.

Daca perioada de spitalizare va ajunge la 60 de zile, Marcel Prodan ar putea sta dupa gratii pana la 5 ani, iar, daca depaseste 60 zile, risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 2 si 7 ani, pentru vatamare corporala grava, la care s-ar mai adauga si pedeaspa pentru santaj.

Cazuri precedente, nepedepsite

Totusi, cazul Alexandrei Stan este unul destul de fericit, tinand cont ca in lumea mondena exista si alte vedete, precum realizatoarea TV Gabriela Cristea si cantareata Anamaria Ferentz, ambele trecand printr-un mariaj cu fostul rugbist Marcel Toader, care au fost agresate, fara sa ia insa nicio masura.






In ciuda faptului ca vedetele au recunoscut public ca au fost agresate de Marcel Toader, politia nu a putut lua nicio masura impotriva acestuia deoarece nu a existat nicio plangere oficiala.

In anul 2006, si cantareata Ana Maria Georgescu a fost victima violentei domestice. Tanara a avut o relatie de doi ani cu folkistul Florin Chilian, care, pe baza consumului de alcool, a avut o altercatie cu Anamaria, in urma careia cantareata s-a ales cu mai multe lovituri la cap. Pentru fapta sa, Florin Chilian a primit doar 10 luni de inchisoare cu suspendare, abia in anul 2010.




Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului