Vedete din Romania

#Alexia Eram #andreea esca #cariera

Ce parere are Andreea Esca despre cariera fiicei sale, Alexia Eram. "Nu si-a aratat interesul"

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare de stiri, insa, dincolo de viata ei publica, aceasta este mama si sotie.

 

Andreea Esca este casatorita cu Alexandre Eram si au impreuna doi copii, pe Alexia si pe Aris Melkior. Desi fiul ei prefera sa stea departe de aparitiile publice si de retelele sociale, Alexia Eram este la polul opus, iubind sa fie in centrul atentiei.

La doar 22 de ani, Alexia Eram este influencer si are mare succes pe retelele sociale. Desi nu a ales sa aiba o cariera similara cu a ei, Andreea Esca spune ca este mandra de fiica sa.

„Alexia este pasionata de ceea ce face ea acum, care este acest nou job al vremurilor de azi, care include fashion, beauty. A si facut in Anglia o facultate de arte care era specializata pe PR si industria fashion, deci continua sa dea informatii in acest domeniu. Este un om extrem de muncitor, ceea ce-mi place foarte mult la ea, chiar prea muncitor pentru varsta ei, dupa parerea mea si nu si-a aratat interesul pentru a face ceva in televiziune, unde, poate, publicul ei nu mai este prezent”, a declarat prezentatoarea TV intr-un interviu recent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare