Vedete din Romania

#mario fresh #Alexia Eram #pact

Ce pact au facut Mario Fresh si Alexia Eram. Ce a dezvaluit artistul despre relatia cu fiica Andreei Esca

Mario Fresh si Alexia Eram traiesc o poveste de dragoste de foarte multi ani, formand unul dintre cele mai indragite tinere cupluri din showbiz-ul romanesc. Multi abia asteapta sa afle noi detalii despre cei doi, astfel ca artistul a dezvaluit ce pact a facut cu partenera lui.

 

Cantaretul si fiica Andreei Esca dau dovada de maturitate, astfel ca, in cazul unei despartiri, cei doi o sa ramana prieteni. Cu toate acestea, artistul spera sa nu se intample asa ceva, mai ales pentru ca este de parere ca el si Alexia Eram au fost facuti unul pentru celalat.

“Daca cumva se intampla sa nu mai existe (n.r iubirea), batem palma si ramanem prieteni, dar sper sa nu se intample asta, pentru ca mi se pare ca suntem facuti unul pentru celalalt.”, a spus Mario Fresh pentru Impact.

“Ea nu prea tine suparare, eu tin mai mult suparare. Cand ne-am certat, nu exista sa nu vorbim, ne scriem. Ne-am certat, aveam o discutie in contradictoriu si nu ne-a convenit ce am vorbit acolo, ok, o lasam la o parte si daca avem ceva de vorbit, ceva de discutat, discutam. Suntem oameni mari. Gata, nu mai suntem copii.”, a adaugat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului