Vedete din Romania

#anamaria prodan #tatuaj #laurentiu reghecampf

Ce o sa faca Laurentiu Reghecampf cu tatuajul pe care il are cu Anamaria Prodan. Ce decizie surprinzatoare a luat

Laurentiu Reghecampf se afla in plin divort cu Anamaria Reghecampf, femeia care i-a fost alaturi multi ani de zile si care i-a daruit un baiat. Acesta a inceput o noua viata cu iubita lui, Corina Caciuc, care l-a facut, de curand, tata pentru a treia oara.

 

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan si-au declarat dragostea in mai multe feluri pe parcursul anilor. Antrenorul si-a facut chiar si un tatuaj in cinstea impresarei. Totusi, multi se intreaba daca el isi doreste sa renunte la respectivul desen, tinand cont ca s-a decis sa se desparta oficial de vedeta.

Cunoscutul antrenor a vorbit despre acest aspect, explicand ca nu si-a sters vreun tatuaj si nici nu s-a interesat de asa ceva.

„Nu, nu am sters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinica sa sterg tatuajele. Ma gandesc sa mai fac inca un tatuaj, pentru ca mai am un baiat, ma gandesc sa fac o poveste. In curand voi face 47 de ani si nu cred ca mai este cazul. Deocamdata tatuajele raman", a spus Laurentiu Reghecampf in emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului